Povezane vesti
Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život
Nova 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo na… »
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra
Radio 021 04.09.2023
"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja je… »
Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas
N1 Info 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 51 minutajoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 5 satijoš 1 povezana