Povezane vesti
Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život
Nova 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo na… »
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra
Radio 021 04.09.2023
"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja je… »
Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas
N1 Info 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo… »
Vesti dana »

Rusi potvrdili Sastanak Putina i Trampa dogovoren za 15. avgust na bivšoj teritoriji Rusije
Alo pre 6 minutajoš 9 povezanih

“Prizor je bio užasan, automobil podleteo pod autobus“ – težak udes kod prelaza Gostu kod Prijepolja, formirane kilometarske kolone vozila
RINA pre 21 minutajoš 1 povezana

Pažnja, Beograđani! Danas tačno u 7 sati počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na ovoj lokaciji
Telegraf pre 45 minutajoš 4 povezane