Povezane vesti
Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život
Nova 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo na… »
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra
Radio 021 04.09.2023
"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja je… »
Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas
N1 Info 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan uživo… »
Vesti dana »

Šta ako u automobil sipate pogrešno gorivo: Vozači ovu grešku često kasno primete, popravka je nekada nemoguća, evo šta nikako da ne radite
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vanredni sastanak Saveta bezbednosti UN zbog upada ruskih aviona u vazdušni prostor Estonije
RTV pre 59 minutajoš 1 povezana