Povezane vesti

Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život

Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život

Nova 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan… »
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra

Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra

Radio 021 04.09.2023
"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja… »
Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas

Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas

N1 Info 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan… »

Vesti dana »