Povezane vesti
Ćuta: Sutra će građani Srbije saznati šta će se dešavati u skupštini i na ulici – sada se borimo za život
Nova 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan… »
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra
Radio 021 04.09.2023
"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja… »
Jovanović Ćuta: Od sutra počinje borba za život, od sutra će sve zavisiti od nas
N1 Info 04.09.2023
Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", radimo od sutra i od sutra će sve zavisiti od nas, izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta. On je gostujući u emisiji Dan… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta pozvali Rektorski kolegijum da odbije poziv na dijalog
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
Radio 021 pre 52 minutajoš 34 povezane