Повезане вести

Мушкарац се удавио у белгијском каналу док је покушавао да пронађе кључеве

Мушкарац се удавио у белгијском каналу док је покушавао да пронађе кључеве

Еуроневс 04.09.2023
Јутрос је близини кеја у белгијском граду Остендеу, пронађено беживотно тело мушкарца који се у недељу увече удавио, након што је покушао да дохвати кључеве које је испустио у канал Остенде-Бриж. Према писању "Брисел тајмса"… »
Несрећа у Белгији: Мушкарац се удавио покушавајући да пронађе кључеве

Несрећа у Белгији: Мушкарац се удавио покушавајући да пронађе кључеве

Н1 Инфо 04.09.2023
Један младић се удавио у Остендеу у недељу увече након што је покушао да ухвати своје кључеве које је испустио у канал. Инцидент се догодио у каналу Остенде-Бриж, пише Тхе Белгиум Тимес. Након што су кључеви пали у воду, два… »
Младић се удавио у каналу док је покушавао да пронађе кључеве

Младић се удавио у каналу док је покушавао да пронађе кључеве

Дневник 04.09.2023
БРИСЕЛ: Јутрос је близини кеја у белгијском граду Остендеу, пронађено беживотно тело мушкарца који се у недељу увече удавио, након што је покушао да дохвати кључеве које је испустио у канал Остенде-Бриж. Према писању Брисел… »
Удавио се у каналу док је покушавао да пронађе кључеве: Пријатељ покушао да га спасе, умало и сам страдао

Удавио се у каналу док је покушавао да пронађе кључеве: Пријатељ покушао да га спасе, умало и сам страдао

Телеграф 04.09.2023
Млађи човек покушао да спасе пријатеља, али је због јаке струје и сам упао у воду. Јутрос је близини кеја у белгијском граду Остендеу, пронађено беживотно тело мушкарца који се у недељу увече удавио, након што је покушао да… »

Вести дана »