Povezane vesti

Muškarac se udavio u belgijskom kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve

Muškarac se udavio u belgijskom kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve

Euronews 04.09.2023
Jutros je blizini keja u belgijskom gradu Ostendeu, pronađeno beživotno telo muškarca koji se u nedelju uveče udavio, nakon što je pokušao da dohvati ključeve koje je ispustio u kanal Ostende-Briž. Prema pisanju "Brisel tajmsa", nesreća se… »
Nesreća u Belgiji: Muškarac se udavio pokušavajući da pronađe ključeve

Nesreća u Belgiji: Muškarac se udavio pokušavajući da pronađe ključeve

N1 Info 04.09.2023
Jedan mladić se udavio u Ostendeu u nedelju uveče nakon što je pokušao da uhvati svoje ključeve koje je ispustio u kanal. Incident se dogodio u kanalu Ostende-Briž, piše The Belgium Times. Nakon što su ključevi pali u vodu, dva muškarca… »
Mladić se udavio u kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve

Mladić se udavio u kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve

Dnevnik 04.09.2023
BRISEL: Jutros je blizini keja u belgijskom gradu Ostendeu, pronađeno beživotno telo muškarca koji se u nedelju uveče udavio, nakon što je pokušao da dohvati ključeve koje je ispustio u kanal Ostende-Briž. Prema pisanju Brisel tajmsa, nesreća se… »
Udavio se u kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve: Prijatelj pokušao da ga spase, umalo i sam stradao

Udavio se u kanalu dok je pokušavao da pronađe ključeve: Prijatelj pokušao da ga spase, umalo i sam stradao

Telegraf 04.09.2023
Mlađi čovek pokušao da spase prijatelja, ali je zbog jake struje i sam upao u vodu. Jutros je blizini keja u belgijskom gradu Ostendeu, pronađeno beživotno telo muškarca koji se u nedelju uveče udavio, nakon što je pokušao da dohvati ključeve… »

Vesti dana »