Повезане вести
Пукла тиква! Станија оставила ожењеног вереника! Бивша жена започела скандал, старлета завршила - "Срамота ме"
Мондо 05.09.2023
Старлета Станија Добројевић открила да је раскинула веридбу са Асмином Дурџићем. Старлета Станија Добројевић открила да је раскинула веридбу са Асмином Дурџићем Старлета Станија Добројевић раскинула је веридбу са Асмином… »
Уживо раскинула са ожењеним дечком! Станија зајецала на сав глас, па открила све детаље афере са Асмином!
Ало 05.09.2023
Без длаке на језику. Станија Добројевић проговорила након што ју је Анела Ахмић оптужила да јој је преотела мужа. - Пре само месец, два, била сам на седмом небу што се љубави тиче. Имам свог човека који ме воли, верио ме је… »
"Како Станија није знала да он има породицу?" Ђедовић никад бруталније оплео по старлети, па подржао Анели: Муж ју је...
Курир 05.09.2023
Анели Ахмић привукла је велику пажњу својим уласком у "Задругу 7 елита", када је у ноћ уласка у ријалити открила да ју је супруг Асмин преварио са старлетом Станијом Добројевић. Иако Станија негира да је њен садашњи дечко… »
"Од мене је имала 4.000, 5.000 евра месечно, а САД сам најгори": Станијин вереник оплео по бившој - Троши на супстанце
Мондо 05.09.2023
Вереник Станије Добројевић, који је био у браку са актуелном учесницом Задруге Анели Ахмић, изнео скандалозне оптужбе на рачун бивше партнерке. Вереник Станије Добројевић, који је био у браку са актуелном учесницом Задруге Анели… »
Станија изгубила бебу с ожењеним вереником: Старлета се враћа у Србију због оптужби бивше, огласио се Асмин - Истина је
Мондо 05.09.2023
Старлета Станија Добројевић је била у другом стању са вереником који је и даље у браку са учесницом Елите. Старлета Станија Добројевић је била у другом стању са вереником који је и даље у браку са учесницом Елите Пре неколико… »
Мрачна прошлост жене станијиног дечка: Брат јој био у затвору, бивши јој запалио ствари на паркингу: "све је горело"
Блиц 05.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Како сазање "Блиц"… »
"Станија и ја смо изгубили бебу": Старлетин дечко о најболнијем тренутку, изнео и шок тврдње о бившој: "Анели је новац од…
Блиц 05.09.2023
Анели Ахмић у ријалитију "Задруга 7" испричала је да ју је супруг Асмин Дурџић оставио због старлете Станије Добројевић, а сада се огласио он и изнео шокантне тврдње о својој бившој. - Конзумира дрогу цео свој живот, али сам ја… »
Станија изгубила бебу са асмином! Старлета чекала дете са Анелиним мужем, он све признао: Истина је!
Курир 05.09.2023
Учесницу "Елите" Анели Ахмић после три године брака супруг Асмин Дурџић оставио је саму с ћеркицом због Станије Добројевић, с којом је паралелно био у вези, а сада је у медијима одјекнула вест да је ријалити звезда с овим… »
"Анели је новац од алиментације трошила на дрогу" Шок интервју Станијиног дечка: Лаже да смо били у браку! А ево одакле…
Курир 05.09.2023
Изабраник Станије Добројевић Асмин Дурџић у великом интервјуу открио је све детаље односа са бившом девојком ријалити учесницом Анели Ахмић. Ахмићева је по уласку у "Белу кућу" изнела низ шокантних тврдњи на рачун бившег… »
(Аудио): Мрежама кружи шок аудио снимак: Анели Ахмић у центру скандала
Блиц 05.09.2023
Анели Ахмић у ријалитију "Задруга 7" испричала је како ју је супруг Асмин Дурџић оставио због старлете Станије Добројевић. Анели је свој телефон и шифру од Инстаграма оставила одређеним особама, које на њеном профилу деле… »
"Асмин причао да је Станији платио 30.000 € за месец с њом" Шок поруке о ожењеном дечку старлете, а ова лаж је неопростива…
Курир 05.09.2023
Анели Ахмић у ријалитију "Задруга 7" испричала је како ју је супруг Асмин Дурџић оставио због старлете Станије Добројевић. Анели је одређеним особама оставила свој телефон, а сада су на њеном Инстаграму освануле компромитујуће… »
Пуца од мишића и има клинику! Мало ко га зна да је он Станијин брат: Крије се од јавности, а тек да видите како моћно изгледа…
Курир 05.09.2023
Старлета Станија Добројевић нашла се у жижи интересовања након што је нова учесница ријалити програма "Елита", Анели Ахмић изнела шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио управо са Станијом… »
Станија објавила нове фотке са ожењеним дечком! Ево како се проводи старлета с "милионером"! Коктели, бесна кола...
Курир 05.09.2023
Станија Добројевић и Асмин Дурџић, муж учеснице Елите Анели Ахмић, неколико дана провели су у луксузном хотелу у Црној Гори, надомак Будве, одакле су се упутили ка Србији. Анели, која се такмичи у ријалити програму "Елита"… »
"Зашто мама плаче? Зато што јој је Станија уништила брак" Испливао потресни снимак Анели како грца у сузама пред сином (2)…
Блиц 04.09.2023
Анели Ахмић, нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита" испричала је да ју је супруг Асмин Дурџић, са којим има сина, преварио са старлетом Станијом Добројевић. Упркос, Анелиним тврдњама, Станија је наставила везу са… »
"Све је монтирано, Желим да будем с тобом": Станијин дечко слао поруке жени и након што се смувао са њом: Асмин јој тражио да…
Блиц 04.09.2023
Анели Ахмић, нова учесница ријалтии програма "Задруга 7 Елита" тврди да ју је супруг Асмин Дурџић преварио са старлетом Станијом Добројевић, која планира свадбу са њим. Станија је за "Блиц" испричала да је шокирана… »
(Видео) Анели плаче, а Асмин је теши: Дошли смо до снимка Станијиног ожењеног дечка док је био са женом - моменти говоре више…
Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, старлета тврди… »
Вести дана »
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(ВИДЕО) Босна и Херцеговина без директног пласмана на Мундијал, катастрофа Северне Македоније и опроштај од баража
Данас пре 1 сатјош 2 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 3 сатајош 1 повезана