Povezane vesti
Papa Franja na udaru kritika zbog poruke mladim Rusima: Kakav je stav Vatikana prema ratu u Ukrajini?
Euronews 05.09.2023
Papa Franja (papa Frančesko Bergoljo) nedavno je bio na udaru kritika, jer je u video-obraćanju katoličkoj omladini u Sankt Peterburgu, pozvao mlade Ruse da ne zaborave da su naslednici careva poput Katarine Druge i Petra Velikog. Problem je bio u tome… »
Papa Franja nakon kritika objasnio svoju poruku mladim Rusima: Mislio sam na kulturno nasleđe
Radio 021 05.09.2023
Papa Franja je priznao da su njegovi nedavni komentari o Rusiji loše formulisani i rekao da je njegova namera bila da podseti mlade Ruse na veliko kulturno nasleđe, a ne na političko. "Nisam mislio na imperijalizam kada sam to rekao", kazao je papa… »
Papa priznao da su njegovi komentari o "velikoj Rusiji" bili loše formulisani
Telegraf 05.09.2023
"Nisam mislio na imperijalizam kada sam to rekao" Papa Franja danas je priznao da su njegovi nedavni komentari o Rusiji loše formulisani i rekao da je njegova namera bila da podseti mlade Ruse na veliko kulturno nasleđe, a ne na političko. "Nisam mislio… »
Vesti dana »
Zabranjuje se branje vrganja u Srbiji zbog opasne zaraze! Uvode se "tampon zone" oko velikih farmi, a evo zašto je okolina Beograda najugroženija
Blic pre 38 minutajoš 28 povezanih
Đedović Handanović: Cilj da izgradnja nuklearne elektrane počne do 2035.
Vreme pre 48 minutajoš 18 povezanih
Država obećava nadoknadu štete uz stroge kazne za nepoštovanje mera protiv kuge svinja
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura i vikend nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih