Povezane vesti
Papa Franja na udaru kritika zbog poruke mladim Rusima: Kakav je stav Vatikana prema ratu u Ukrajini?
Euronews 05.09.2023
Papa Franja (papa Frančesko Bergoljo) nedavno je bio na udaru kritika, jer je u video-obraćanju katoličkoj omladini u Sankt Peterburgu, pozvao mlade Ruse da ne zaborave da su naslednici careva poput Katarine Druge i Petra Velikog. Problem je bio u tome… »
Papa Franja nakon kritika objasnio svoju poruku mladim Rusima: Mislio sam na kulturno nasleđe
Radio 021 05.09.2023
Papa Franja je priznao da su njegovi nedavni komentari o Rusiji loše formulisani i rekao da je njegova namera bila da podseti mlade Ruse na veliko kulturno nasleđe, a ne na političko. "Nisam mislio na imperijalizam kada sam to rekao", kazao je papa… »
Papa priznao da su njegovi komentari o "velikoj Rusiji" bili loše formulisani
Telegraf 05.09.2023
"Nisam mislio na imperijalizam kada sam to rekao" Papa Franja danas je priznao da su njegovi nedavni komentari o Rusiji loše formulisani i rekao da je njegova namera bila da podseti mlade Ruse na veliko kulturno nasleđe, a ne na političko. "Nisam mislio… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 15 minutajoš 22 povezane

Vanredna akcija u prestonici Demineri izvlače bombu od pola tone stanovnici Beograda na vodi pozvani da napuste domove
Dnevnik pre 35 minutajoš 11 povezanih

Haos na srpskim putevima Batrovci blokirani vozila zarobljena satima
Dnevnik pre 45 minutajoš 5 povezanih