Повезане вести
Папа Фрања на удару критика због поруке младим Русима: Какав је став Ватикана према рату у Украјини?
Еуроневс 05.09.2023
Папа Фрања (папа Франческо Бергољо) недавно је био на удару критика, јер је у видео-обраћању католичкој омладини у Санкт Петербургу, позвао младе Русе да не забораве да су наследници царева попут Катарине Друге и Петра… »
Папа Фрања након критика објаснио своју поруку младим Русима: Мислио сам на културно наслеђе
Радио 021 05.09.2023
Папа Фрања је признао да су његови недавни коментари о Русији лоше формулисани и рекао да је његова намера била да подсети младе Русе на велико културно наслеђе, а не на политичко. "Нисам мислио на империјализам када сам то… »
Папа признао да су његови коментари о "великој Русији" били лоше формулисани
Телеграф 05.09.2023
"Нисам мислио на империјализам када сам то рекао" Папа Фрања данас је признао да су његови недавни коментари о Русији лоше формулисани и рекао да је његова намера била да подсети младе Русе на велико културно наслеђе, а не на… »
Вести дана »
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 19 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 1 сатјош 11 повезаних