Povezane vesti
Potreban mi je muž pored mene, a ne istorijska ličnost
Politika 05.09.2023
Olena Zelenska čvrsto veruje da ukrajinski predsednik Zelenski ima dovoljno energije i tvrdoglavosti da prođe kroz ovaj rat. U vrlo ličnom intervjuu britanskoj medijskoj kompaniji Bi-Bi-Si, prva dama Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom… »
„Potreban mi je muž, a ne istorijska ličnost“: Olena Zelenska o uticaju rata na porodični život
N1 Info 05.09.2023
Možda će zvučati sebično, ali treba mi moj muž pored mene, a ne istorijska ličnost, izjavila je prva dama Ukrajine Olena Zelenska. Ona je u intervjuu za BBC rekla da joj nedostaje da porodica provodi vreme zajedno. „Ali ostajemo jaki, imamo i fizičku i… »
Olena Zelenska: Potreban mi je muž, a ne istorijska ličnost
Politika 05.09.2023
Prva dama Ukrajine Olena Zelenska u veoma intimnom intervjuu za Bi-Bi-Si opisala je kako je rat uticao na njen porodični život. – Ovo bi moglo zvučati sebično, ali ja kraj sebe trebam muža, a ne istorijsku ličnost - rekla je i dodala kako porodica ne… »
Olena Zelenska: Možda zvuči sebično, ali potreban mi je muž, a ne istorijska ličnost
Euronews 05.09.2023
Supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenska požalila se u intervjuu za BBC da joj suprug nedostaje i da joj je potreban muž, a ne istorijska ličnost. "Ovo bi moglo da zvuči sebično, ali potreban mi je muž, a ne istorijska ličnost da bude pored mene"… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih
Zelenski stigao u Srbiju, prvi put otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 24 minutajoš 68 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 50 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih