Povezane vesti
"Ćerku su povukli talasi, skočio sam da je izvučem, nastala je prava borba": Srbin doživeo užas na Sartiju
Telegraf 05.09.2023
More je odnelo mnogo života. Nekoliko članova Fejsbuk grupe "Grčka info" podelilo je sa ostalima post na koji su naišli, a tiče se Grčke. Jedan turista iz Srbije podelio je svoje dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. - Kod spasilačke… »
Jeziva ispovest Srbina koji je letovao u Grčkoj: Pored mene se udavilo troje
Pravda 05.09.2023
Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Sarti svake godine privlači veliki broj turista iz Srbije. Osim prirodne lepote i tirkiznog mora, ovo mesto poznato je po većem broju smrtnih slučajeva -… »
"Moju ćerku su povukli talasi, skočio sam, a onda je počela borba" Drama Srba u Grčkoj - Pored mene se udavilo svo troje
Mondo 05.09.2023
Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Sarti svake godine privlači veliki broj turista iz Srbije. Osim… »
Vesti dana »

"Nikada te nećemo zaboraviti" Na spomeniku Saše Popovića potresna poruka od njegovih najbližih, ove reči slamaju srca
Kurir pre 54 minutajoš 31 povezana

Rhmz nastavlja da upozorava Nad Srbijom se nadvija ciklon, evo kada nas očekuje nevreme
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

Priština: Nije izabran potpredsednik iz srpske zajednice, Baša zaključio konstitutivnu sednicu
RTV pre 1 satjoš 21 povezana

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 79 povezanih