Povezane vesti
"Ćerku su povukli talasi, skočio sam da je izvučem, nastala je prava borba": Srbin doživeo užas na Sartiju
Telegraf 05.09.2023
More je odnelo mnogo života. Nekoliko članova Fejsbuk grupe "Grčka info" podelilo je sa ostalima post na koji su naišli, a tiče se Grčke. Jedan turista iz Srbije podelio je svoje dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. - Kod spasilačke… »
Jeziva ispovest Srbina koji je letovao u Grčkoj: Pored mene se udavilo troje
Pravda 05.09.2023
Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Sarti svake godine privlači veliki broj turista iz Srbije. Osim prirodne lepote i tirkiznog mora, ovo mesto poznato je po većem broju smrtnih slučajeva -… »
"Moju ćerku su povukli talasi, skočio sam, a onda je počela borba" Drama Srba u Grčkoj - Pored mene se udavilo svo troje
Mondo 05.09.2023
Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Srbin je odelio sa ostalima svoje veoma dramatično iskustvo sa letovanja u grčkom mestu Sarti. Sarti svake godine privlači veliki broj turista iz Srbije. Osim… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteo-alarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 1 satjoš 44 povezane

NBS: Priliv doznaka u Srbiju za šest meseci 2,34 milijardi evra
Euronews pre 42 minutajoš 19 povezanih

Od masovne legalizacije najviše koristi za one koji su gradili nelegalno, kupci da proveravaju kvalitet stana
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih

"Provokacija bez poštovanja Hrvatskoj": Traže da se Aleksandar deportuje zbog tri prsta usred Zagreba
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana