Povezane vesti
Tomine košnice su svaku noć na udaru krupne zveri! Šumska životinja prati iz prikrajka i upada kad pčele ostanu same!
Mondo 05.09.2023
Pčelaru Tomi iz Ivanjice košnice su svaku noć na udaru medveda. Pčelaru Tomi iz Ivanjice košnice su svaku noć na udaru medveda. Pčelar Tomo Kolarevć iz Ivanjice na velikim mukama je već danima, jer njegove košnice su svaku noć na udaru medveda… »
Muke s medvedom u Ivanjici se nastavljaju: "Ne znam šta da radim, dežuram i do tri ujutru"
Telegraf 05.09.2023
"Svaki dan u selo idem sa zebnjom i brojim nove uništene košnice" Pčelar Tomo Kolarevć iz Ivanjice na velikim mukama je već danima, jer njegove košnice su svaku noć na udaru medveda već duže vreme. Prvo je krupna zver došla u pčelinjak u… »
Drama bez kraja u pčelnjaku Toma iz Ivanjice: Medved svaku noć dolazi i uništava mu košnice, krupna životinja nikoga i…
RINA 05.09.2023
Drama bez kraja u pčelnjaku Toma iz Ivanjice: Medved svaku noć dolazi i uništava mu košnice, krupna životinja nikoga i ničega se ne boji (FOTO) Ivanjica - Pčelar Tomo Kolarevć iz Ivanjice na velikim mukama je već danima, jer njegove košnice su… »
Vesti dana »

Američka teniserka Džesika Pegula u polufinalu turnira u Majamiju
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih

Kiša pada sa kraćim prekidima duže od 24 sata, vodostaji reka u porastu
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih