Povezane vesti
Nenadu okanoviću se zbog ove bolesti promenio glas: Najgori bol sam osećao kada bih jeo, promuklost je trajala dugo!
Mondo 05.09.2023
Glumac i voditelj Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa naizgled bezazlenim zdravstvenim problemom, koji je uzrokovao niz drugih! Glumac i voditelj Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa naizgled bezazlenim zdravstvenim problemom… »
"Zbog bolesti mi se promenio glas": Nenad Okanović o dugogodišnjoj borbi: "Trpeo sam jake bolove, morao sam da izazivam…
Blic 05.09.2023
Glumac Nenad Okanović kog je publika zavolela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", duži niz godina je na estradi, a mnogi su primetili da mu se i glas promenio u odnosu na to kakav je bio na početku. Ipak, malo ko zna da je uzrok toga ozbiljan… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 1 minutjoš 102 povezane

Hitna ponovo odjurila na mesto strašne tragedije u Topoli! Pozlilo i majci stradalog mladića
Telegraf pre 1 satjoš 67 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih