Povezane vesti
Oglasila se žena Zelenskog: Oleni se verovatno smeje pola sveta posle ovih izjava
Pravda 05.09.2023
Prva dama Ukrajine Olena Zelenska u veoma intimnom intervjuu za Bi-Bi-Si opisala je kako je rat uticao na njen porodični život. – Ovo bi moglo zvučati sebično, ali ja kraj sebe trebam muža, a ne istorijsku ličnost - rekla je i dodala kako porodica ne… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Južne vesti 05.09.2023
BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo sebično, ali meni je potreban moj suprug, ne istorijska ličnost", kaže ona. Govorila je i o tome koliko… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Radio 021 05.09.2023
Potreban mi je „muž, a ne istorijska ličnost“, kaže Olena Zelenski u emotivnom intervjuu za BBC. BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo… »
Vesti dana »
Hiljade građana ispred crkve na Vidikovcu gde je izložen kovčeg sa telom Ratka Mladića
Danas pre 16 minutajoš 24 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 56 minutajoš 25 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane
Počela prijava punoletnih građana za novčanu naknadu od 6.000 dinara, od ponoći 83.000 prijavljenih
Sputnik pre 16 minutajoš 21 povezana
Prvi put od Drugog svetskog rata: Ubedljiva pobeda ekstremno desničarske AfD na regionalnim izborima u Nemačkoj
Danas pre 26 minutajoš 17 povezanih