Povezane vesti
Oglasila se žena Zelenskog: Oleni se verovatno smeje pola sveta posle ovih izjava
Pravda 05.09.2023
Prva dama Ukrajine Olena Zelenska u veoma intimnom intervjuu za Bi-Bi-Si opisala je kako je rat uticao na njen porodični život. – Ovo bi moglo zvučati sebično, ali ja kraj sebe trebam muža, a ne istorijsku ličnost - rekla je i dodala kako porodica ne… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Južne vesti 05.09.2023
BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo sebično, ali meni je potreban moj suprug, ne istorijska ličnost", kaže ona. Govorila je i o tome koliko… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Radio 021 05.09.2023
Potreban mi je „muž, a ne istorijska ličnost“, kaže Olena Zelenski u emotivnom intervjuu za BBC. BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo… »
Vesti dana »

Eksplozija u Tel Avivu! Iran prvi put ispalio rakete tokom dana, Izraelci gađali policiju: "Strahovito ćemo udariti, platićete" (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 94 povezane

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 1 satjoš 21 povezana

Parada za Trampov rođendan izazvala haos na mrežama: Sve gori od mimova, ceo internet se sprda na račun predsednika Amerike FOTO
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih