Povezane vesti
Oglasila se žena Zelenskog: Oleni se verovatno smeje pola sveta posle ovih izjava
Pravda 05.09.2023
Prva dama Ukrajine Olena Zelenska u veoma intimnom intervjuu za Bi-Bi-Si opisala je kako je rat uticao na njen porodični život. – Ovo bi moglo zvučati sebično, ali ja kraj sebe trebam muža, a ne istorijsku ličnost - rekla je i dodala kako porodica ne… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Južne vesti 05.09.2023
BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo sebično, ali meni je potreban moj suprug, ne istorijska ličnost", kaže ona. Govorila je i o tome koliko… »
Rusija i Ukrajina: „Mom sinu nedostaje otac", kaže supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenski za BBC
Radio 021 05.09.2023
Potreban mi je „muž, a ne istorijska ličnost“, kaže Olena Zelenski u emotivnom intervjuu za BBC. BBC U veoma ličnom intervju za BBC, prva dana Ukrajine Olena Zelenska govorila je o emotivnom udaru rata na njenu porodicu. „Ovo će možda zvučati malo… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 26 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 41 minutajoš 23 povezane

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 1 satjoš 22 povezane