Povezane vesti
Srpski pevač o torturi u Hrvatskoj: "Odvezli su me maricom, sudija me je klevetala da veličam ratne zločince"
Dnevnik 05.09.2023
Pripadnik muzičke grupe "Srpska tromeđa", Rajko Lalić uhapšen je zbog navodne povrede ugleda Republike Hrvatske, a samo nekoliko dana kasnije na graničnom prelazu Ilok priveden je i izvođač patriotskih pesama Davor Oluić. Povodom ovoga oglasio se… »
Jezivo! Rajko Lalić pušten iz zatvora tek juče! Hrvati lagali da su ga oslobodili pre nedelju dana
Pravda 05.09.2023
Srpski pevač Rajko Lalić uhapšen je u Hrvatskoj sredinom avgusta jer je, navodno, kao izvođač krajiških pesama povredio čast njihove države. A nakon toga osudili su ga na 15 dana zatvora. Međutiom, hrvatski mediji naveli su da je Rajko oslobođen… »
Hrvati kaznili srpskog pevača za pesmu koju je pevao u Novom Sadu: Olujić o pretnji zatvorom i maltretiranju koje su mu…
Pravda 05.09.2023
Nisu me kaznili zbog objava na društvenim mrežama, već zato što pevam u Hrvatskoj. Oni hoće da spreče da se Srbi u Hrvatskoj okupljaju, a "Fejsbuk" im je samo izgovor. Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira, po kome sam kažnjen, doneli su… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana