Povezane vesti
Bila je jedina jugoslovenska pobednica na Evroviziji, a onda se povukla: Evo šta danas radi pevačica grupe „Riva“ FOTO
Nova 05.09.2023
Bivša Jugoslavija je od na Pesmi Evrovizije učestvovala ukupno 27 puta, a samo jednom je odnela pobedu. Emilija Kokić je zajedno sa grupom „Riva“ davne 1989. godine Jugoslaviji donela pobedu na Evroviziji. Pevačica je u trenutku svoje najveće slave imala… »
"Završila sam u bolnici sa 48 KG" Pobednica Evrovizije Emilija Kokić živi daleko od scene: Nudili su mi skandal da sam…
Kurir 05.09.2023
Pevačica Emilija Kokić, koja je tada bila u grupi "Riva" 1989. godine odnela je pobedu na Evroviziji, ali za razliku od tog perioda, danas živi potpuno drugačije. Takmičenje je tada održano u Švajcarskoj jer je prethodne godine pobedu na odnela Selin… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 41 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 11 minutajoš 39 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 6 minutajoš 47 povezanih
Iran obustavlja dalje napade na Izrael osim ako Liban bude meta
N1 Info pre 36 minutajoš 27 povezanih
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih