Povezane vesti

Eljšani: Kod Zvečana zaplenjena velika količina oružja, imamo osumnjičene

Eljšani: Kod Zvečana zaplenjena velika količina oružja, imamo osumnjičene

RTV 05.09.2023
KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je danas da je u naselju Gvozdići kod Zvečana zaplenjena veća količina oružja i municije. On je na konferenciji za novinare dodao da postoje osumničene osobe… »
Kosovska policija: Kod Zvečana zaplenjena veća količina oružja

Kosovska policija: Kod Zvečana zaplenjena veća količina oružja

RTS 05.09.2023
Kosovska policija je u naselju Gvozdići kod Zvečana zaplenila veću količinu kalašnjikova i drugog naoružanja, potvrdio je zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani. Kosovska policija je saopštila da je u saradnji sa drugim… »
Zamenik komandira kosovske policije za region Sever: Kod Zvečana zaplenjena velika količina oružja, imamo osumnjičene

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever: Kod Zvečana zaplenjena velika količina oružja, imamo osumnjičene

Insajder 05.09.2023
Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je danas da je u naselju Gvozdići kod Zvečana zaplenjena veća količina oružja i municije. On je na konferenciji za novinare dodao da postoje osumničene osobe, ali da još nema… »
Pronađeno oružje u kući u Zvečanu, potvrdila Policija Kosova

Pronađeno oružje u kući u Zvečanu, potvrdila Policija Kosova

Slobodna Evropa 05.09.2023
Policija Kosova pronašla je oružje u jednoj kući u Zvečanu, potvrdio je u utorak za Radio Slobodna Evropa zamenik direktora policije za region sever Veton Eljšani. U saradnji sa KFOR misijom nakon informacija koje su primili izvršili su pretres kuće u… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Danas pre 53 minutajoš 24 povezane
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 43 minutajoš 33 povezane
Petogodišnje dete iz Srbije na Halkidikiju ujeo vuk

Petogodišnje dete iz Srbije na Halkidikiju ujeo vuk

Vesti online pre 23 minutajoš 15 povezanih