Повезане вести

"Могу обоје да их купим, све са гаћама"! Станија побеснела због ријалити скандала - Прошле године сам зарадила 100.000!

"Могу обоје да их купим, све са гаћама"! Станија побеснела због ријалити скандала - Прошле године сам зарадила 100.000!

Мондо 06.09.2023
Станија Добројевић се дотакла навода да је са бившим вереником Асмином била због пара. Станија Добројевић се дотакла навода да је са бившим вереником Асмином била због пара Скандал са Станијом Добројевић и даље не престаје. Само… »
Огласила се станијина фризерка из Будве: Старлета све време гледала Анели на телефону, а Асмин помињао полиграф

Огласила се станијина фризерка из Будве: Старлета све време гледала Анели на телефону, а Асмин помињао полиграф

Блиц 06.09.2023
Старлета Станија Добројевић раскинула је везу са Асмином Дурџићем, након што је у медије доспела информација да он има жену. Станија је ове вести дочекала у Будви, а сада се огласила њена фризерка која ју је фризирала док је… »
Станија у јеку скандала напустила Србију: После раскида исцрпљена и погубљена: "Рекао ми је да се неће завршити на овоме"

Станија у јеку скандала напустила Србију: После раскида исцрпљена и погубљена: "Рекао ми је да се неће завршити на овоме"

Блиц 06.09.2023
Након што је раскинула везу са милионером Асмином Дурџићем, старлета Станија Добројевић је отпутовала у Америку. Станија Добројевић раскинула је са вереником Асмином Дуржићем након што су се у медијима појавили наводи да он има… »
Станија у јеку скандала побегла из земље! У Србији провела само 1 дан: На брзину сам се спаковала, исцрпљена сам, гладна...

Станија у јеку скандала побегла из земље! У Србији провела само 1 дан: На брзину сам се спаковала, исцрпљена сам, гладна...

Курир 06.09.2023
Старлета Станија Добројевић јуче је раскинула везу са Асмином Дурџићем, након што је видела његову преписку са бившом партнерком. Ових дана спекулисало се да је Асмин у браку са Анели Ахмић, учесницом "Елите", што је затекло и… »
Огласила се и станијина фризерка из Будве: Старлета све време уздисала, гледала Анели на телефону, а Асмин јој дао ову часну…

Огласила се и станијина фризерка из Будве: Старлета све време уздисала, гледала Анели на телефону, а Асмин јој дао ову часну…

Курир 06.09.2023
Станија Добројевић раскинула је са вереником Асмином Дуржићем након што су се у медијима појавили наводи да он има жену ријалити учесницу Анели. Старлета је, кад је избила афера, била на одмору с вереником у Црној Гори. Њих… »
Станији асмин слао поруке док је била код Амиџића! Старлета све открила, ово јој је писао бивши дечко! И од мајке крила…

Станији асмин слао поруке док је била код Амиџића! Старлета све открила, ово јој је писао бивши дечко! И од мајке крила…

Курир 06.09.2023
Старлета и ријалити звезда Станија Добројевић проговорила је о губитку бебе и болном периоду кроз који је прошла. Наиме, како је и сама истакла, била је на седмом небу, а онда ју је задесио хаос док је била у Црној Гори, на… »
Станија први пут о губитку бебе: Изнела мучне детаље: "Завршила сам код лекара, моји ништа нису знали, Асмин ми је био једина…

Станија први пут о губитку бебе: Изнела мучне детаље: "Завршила сам код лекара, моји ништа нису знали, Асмин ми је био једина…

Блиц 06.09.2023
Станија Добројевић раскинула је са вереником Асмином Дуржићем након што су се у медијима појавили наводи да он има жену. Станија је сада за домаће медије, проговорила и о губитку бебе са изабраником. - То је нешто најлепше што ја… »
Асмин се огласио након раскида са Станијом: "Пре ње сам имао шест девојака за које је Анели знала"

Асмин се огласио након раскида са Станијом: "Пре ње сам имао шест девојака за које је Анели знала"

Блиц 06.09.2023
Станија Добројевић за "Блиц" је рекла да је раскинула са вереником Асмином Дурџићем, након што су у медијима испливале информације да је он ожењен. Наиме, како је рекла, кап која је прелила чашу биле су његове поруке које је… »
Асмин није једини заузети мушкарац са којим је Станија била: Овај фудбалер је имао вереницу док је био са њом у вези, а…

Асмин није једини заузети мушкарац са којим је Станија била: Овај фудбалер је имао вереницу док је био са њом у вези, а…

Блиц 06.09.2023
Старлета Станија Добројевић раскинула је везу са Асмином Дурџићем, док се сама не утврди да ли задругарка Анели Ахмић говори истину, односно да је Асмин био са њом у браку. Она наводи да је главни разлог раскида био и то што су… »
"То је била забрањена љубав, крила сам од породице": Станија изнела нове детаље везе са ожењеним, све до овог момента му…

"То је била забрањена љубав, крила сам од породице": Станија изнела нове детаље везе са ожењеним, све до овог момента му…

Блиц 05.09.2023
Старлета Станија Добројевић оставила је дечка Асмина Дурџића уживо у "Блиц" преносу, а сада је у емисији "Амиџи шоуу" открила још детаља њиховог односа. Асминова бивша супруга, Анели Ахмић испричала је у ријалитију "Задруга 7… »
Станија уживо раскинула са ожењеним дечком: Открила све детаље њиховог односа, па зајецала на сав глас (видео)

Станија уживо раскинула са ожењеним дечком: Открила све детаље њиховог односа, па зајецала на сав глас (видео)

Блиц 05.09.2023
Станија Добројевић ексклузивно је проговорила за "Блиц" након што ју је Анела Ахмић оптужила да јој је преотела мужа. - Пре само месец, два, била сам на седмом небу што се љубави тиче. Имам свог човека који ме воли, верио ме је… »

Вести дана »