Povezane vesti

"Mogu oboje da ih kupim, sve sa gaćama"! Stanija pobesnela zbog rijaliti skandala - Prošle godine sam zaradila 100.000!

"Mogu oboje da ih kupim, sve sa gaćama"! Stanija pobesnela zbog rijaliti skandala - Prošle godine sam zaradila 100.000!

Mondo 06.09.2023
Stanija Dobrojević se dotakla navoda da je sa bivšim verenikom Asminom bila zbog para. Stanija Dobrojević se dotakla navoda da je sa bivšim verenikom Asminom bila zbog para Skandal sa Stanijom Dobrojević i dalje ne prestaje. Samo par dana pošto je… »
Oglasila se stanijina frizerka iz Budve: Starleta sve vreme gledala Aneli na telefonu, a Asmin pominjao poligraf

Oglasila se stanijina frizerka iz Budve: Starleta sve vreme gledala Aneli na telefonu, a Asmin pominjao poligraf

Blic 06.09.2023
Starleta Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa Asminom Durdžićem, nakon što je u medije dospela informacija da on ima ženu. Stanija je ove vesti dočekala u Budvi, a sada se oglasila njena frizerka koja ju je frizirala dok je bila na moru. - Ne… »
Pozlilo staniji Dobrojević: Nakon uživo emisije završila kod lekara: "Ne oseća se dobro"

Pozlilo staniji Dobrojević: Nakon uživo emisije završila kod lekara: "Ne oseća se dobro"

Blic 06.09.2023
Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu. - Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u… »
Stanija u jeku skandala pobegla iz zemlje! U Srbiji provela samo 1 dan: Na brzinu sam se spakovala, iscrpljena sam, gladna...

Stanija u jeku skandala pobegla iz zemlje! U Srbiji provela samo 1 dan: Na brzinu sam se spakovala, iscrpljena sam, gladna...

Kurir 06.09.2023
Starleta Stanija Dobrojević juče je raskinula vezu sa Asminom Durdžićem, nakon što je videla njegovu prepisku sa bivšom partnerkom. Ovih dana spekulisalo se da je Asmin u braku sa Aneli Ahmić, učesnicom "Elite", što je zateklo i samu Staniju, pa… »
Stanija u jeku skandala napustila Srbiju: Posle raskida iscrpljena i pogubljena: "Rekao mi je da se neće završiti na ovome"

Stanija u jeku skandala napustila Srbiju: Posle raskida iscrpljena i pogubljena: "Rekao mi je da se neće završiti na ovome"

Blic 06.09.2023
Nakon što je raskinula vezu sa milionerom Asminom Durdžićem, starleta Stanija Dobrojević je otputovala u Ameriku. Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu. Zbog… »
Oglasila se i stanijina frizerka iz Budve: Starleta sve vreme uzdisala, gledala Aneli na telefonu, a Asmin joj dao ovu časnu…

Oglasila se i stanijina frizerka iz Budve: Starleta sve vreme uzdisala, gledala Aneli na telefonu, a Asmin joj dao ovu časnu…

Kurir 06.09.2023
Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu rijaliti učesnicu Aneli. Starleta je, kad je izbila afera, bila na odmoru s verenikom u Crnoj Gori. Njih dvoje su se posle… »
Stanija prvi put o gubitku bebe: Iznela mučne detalje: "Završila sam kod lekara, moji ništa nisu znali, Asmin mi je bio…

Stanija prvi put o gubitku bebe: Iznela mučne detalje: "Završila sam kod lekara, moji ništa nisu znali, Asmin mi je bio…

Blic 06.09.2023
Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu. Stanija je sada za domaće medije, progovorila i o gubitku bebe sa izabranikom. - To je nešto najlepše što ja priželjkujem da… »
Staniji asmin slao poruke dok je bila kod Amidžića! Starleta sve otkrila, ovo joj je pisao bivši dečko! I od majke krila…

Staniji asmin slao poruke dok je bila kod Amidžića! Starleta sve otkrila, ovo joj je pisao bivši dečko! I od majke krila…

Kurir 06.09.2023
Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević progovorila je o gubitku bebe i bolnom periodu kroz koji je prošla. Naime, kako je i sama istakla, bila je na sedmom nebu, a onda ju je zadesio haos dok je bila u Crnoj Gori, na odmoru sa, sada već bivšim… »
Asmin se oglasio nakon raskida sa Stanijom: "Pre nje sam imao šest devojaka za koje je Aneli znala"

Asmin se oglasio nakon raskida sa Stanijom: "Pre nje sam imao šest devojaka za koje je Aneli znala"

Blic 06.09.2023
Stanija Dobrojević za "Blic" je rekla da je raskinula sa verenikom Asminom Durdžićem, nakon što su u medijima isplivale informacije da je on oženjen. Naime, kako je rekla, kap koja je prelila čašu bile su njegove poruke koje je slao navodnoj… »
Asmin nije jedini zauzeti muškarac s kojim je Stanija bila! Ovaj fudbaler je imao verenicu koju su svi obožavali dok je bio s…

Asmin nije jedini zauzeti muškarac s kojim je Stanija bila! Ovaj fudbaler je imao verenicu koju su svi obožavali dok je bio s…

Kurir 06.09.2023
Starleta Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa Asminom Durdžićem, dok se sama ne utvrdi da li Aneli Ahmić govori istinu, odnosno da je Asmin bio sa njom u braku. Ona navodi da je glavni razlog raskida bio i to što su u javnosti isplivale prepiske u… »
Asmin nije jedini zauzeti muškarac sa kojim je Stanija bila: Ovaj fudbaler je imao verenicu dok je bio sa njom u vezi, a…

Asmin nije jedini zauzeti muškarac sa kojim je Stanija bila: Ovaj fudbaler je imao verenicu dok je bio sa njom u vezi, a…

Blic 06.09.2023
Starleta Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa Asminom Durdžićem, dok se sama ne utvrdi da li zadrugarka Aneli Ahmić govori istinu, odnosno da je Asmin bio sa njom u braku. Ona navodi da je glavni razlog raskida bio i to što su u javnosti isplivale… »
"To je bila zabranjena ljubav, krila sam od porodice": Stanija iznela nove detalje veze sa oženjenim, sve do ovog momenta mu…

"To je bila zabranjena ljubav, krila sam od porodice": Stanija iznela nove detalje veze sa oženjenim, sve do ovog momenta mu…

Blic 05.09.2023
Starleta Stanija Dobrojević ostavila je dečka Asmina Durdžića uživo u "Blic" prenosu, a sada je u emisiji "Amidži šouu" otkrila još detalja njihovog odnosa. Asminova bivša supruga, Aneli Ahmić ispričala je u rijalitiju "Zadruga 7 elita", da joj… »
Stanija uživo raskinula sa oženjenim dečkom: Otkrila sve detalje njihovog odnosa, pa zajecala na sav glas (video)

Stanija uživo raskinula sa oženjenim dečkom: Otkrila sve detalje njihovog odnosa, pa zajecala na sav glas (video)

Blic 05.09.2023
Stanija Dobrojević ekskluzivno je progovorila za "Blic" nakon što ju je Anela Ahmić optužila da joj je preotela muža. - Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u… »

Vesti dana »