Povezane vesti
"Šta je sa ljudima": Snimak vožnje u suprotnom smeru od Batajnice ka Zemun Polju: "Naišla su dva automobila, svirali" (video)…
Blic 06.09.2023
Novi snimak vožnje u suprotnim smeru zabeležen je večeras na deonici od Batajnice ka Zemun Polju. Incident se dogodio oko 23 sata, a video je objavila Instagram stranica moj_beo_grad. "Nisam uspela odmah da snimim, naišla su dva automobila, svirali, isto… »
Još jedan u kontrasmeru! Ludilo se nastavlja! Vozač ušao u suprotnu traku kod Zemun Polja! Evo šta se dešava na snimku! (video)…
Kurir 06.09.2023
Posle tragedije na auto-putu Miloš Veliki, gomilaju se slučajevi vožnje u suprotnom smeru na srpskim putevima! Još jedan snimak "naopake" i veoma opasne vožnje večeras je zabeležn na putu kod Zemun Polja prema Batajnici. Snimak je objavljen na Instagram… »
Šta je večeras sa ljudima? Još jedan slučaj vožnje u kontra smeru (video)
Alo 06.09.2023
Na svu sreću nije došlo do većeg incidenta. Večeras, oko 23 časova je neko vozio u kontra smeru, od Batajnici ka Zemun Polju. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Da podsetimo, oko 22 časova se dogodio isti incident, kad je kod aerodroma "Nikola… »
"Šta je ovo bre, hitno da neko reaguje": Još jedan vozač se igra ljudskim životima:Ušao u suprotan smer kod aerodroma "Nikola…
Blic 05.09.2023
Novi saobraćajni prekršaj zabeležen je večeras kod aerodroma "Nikola Tesla", kada je vozač automobila zatečen kako vozi u suprotnom smeru. Na društvenim mrežama pojavio se snimak vozača koji je promašio skretanje i zalutao. Na svu sreću nije došlo do… »
Vesti dana »

Policija identifikovala napadača koji je ubio dvoje dece u školi u Mineapolisu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Demonstranti pokušali nasilno da probiju kordon ispred Filozofskog u Novom Sadu, žandarmerija ih potisnula
RTS pre 22 minutajoš 56 povezanih

Novinarku N1 privelo, pa pustilo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 22 minutajoš 29 povezanih

Nikola Jović ističe doprinos saigrača: Lako je igrati sa njima! Statistika nije bitna dok pobeđujemo
Kurir pre 42 minutajoš 51 povezana