Повезане вести
Новак послао поруку подршке Бориши: "Молимо се за њега"
Спортске.нет 06.09.2023
Наш најбољи спортиста и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић говорио је после пласмана у полуфинале УС опена, а осврнуо се и на успех наше кошаркашке репрезентације и пре свега, на повреду Борише Симанића који је два пута… »
Ђоковић се чуо са Симанићем
Спортски журнал 06.09.2023
Не познајем га лично толико добро, али оно што сам читао о њему и што други кажу јесте да је изузетно добар човек, са правим вредностима, да много воли Србију и да то показује из године у годину. Новак Ђоковић је после… »
Незаслужено их критикују, чуо сам Јокића и пешића! Новак отворио душу: "Жалим само због једне ствари"
Мондо 06.09.2023
Новак Ђоковић причао је и о кошаркашима Србије и Светском првенству у кошарци. Новак Ђоковић причао је и о кошаркашима Србије и Светском првенству у кошарци. Новак Ђоковић пружа подршку српским кошаркашима из Њујорка. Прошао је… »
"Бориша ми је писао": Ђоковић открио шта је рекао Симанићу
Вечерње новости 06.09.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић након пласмана у полуфинале Ју-Ес опена открио је да се дописивао са српским кошаркашем Боришом Симанићем. Фото: Принтскрин – Жао ми је због Борише, видео сам снимак, ударац, када човек гледа… »
Ђоковић се чуо са Симанићем, открио детаље разговора: Не памтим да се скоро нешто слично десило у спорту
Нова 06.09.2023
Животну драму Борише Симанића помно је испратио и Новак Ђоковић, а онда се и чуо са кошаркашем који је прошао кроз најтеже тренутке. Симанићу је морао да буде одстрањен бубрег након неугодног ударца који је претрпео на мечу… »
Ноле: Молимо се за Боришу, надам се да ће наставити каријеру
Спорт клуб 06.09.2023
Цела спортска јавност у шоку је због несреће која је задесила кошаркашког репрезентативца Србије Боришу Симанића, који је у Манили изгубио бубрег после ударца који је примио у мечу са Јужном Суданом. Добра вест јесте да опоравак… »
Бориша ми је послао поруку! Ђоковић открио да се дописивао са Симанићем - ево шта му је рекао
Мондо 06.09.2023
Новак Ђоковић причао је о Бориши Симанићу и поруци коју је добио од њега. Новак Ђоковић причао је о Бориши Симанићу и поруци коју је добио од њега. Новак Ђоковић прошао је у полуфинале УС опена и из Њујорка помно прати… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 30 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 30 минутајош 32 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 49 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних