Повезане вести

Новак послао поруку подршке Бориши: "Молимо се за њега"

Новак послао поруку подршке Бориши: "Молимо се за њега"

Спортске.нет 06.09.2023
Наш најбољи спортиста и најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић говорио је после пласмана у полуфинале УС опена, а осврнуо се и на успех наше кошаркашке репрезентације и пре свега, на повреду Борише Симанића који је два пута… »
Ђоковић се чуо са Симанићем

Ђоковић се чуо са Симанићем

Спортски журнал 06.09.2023
Не познајем га лично толико добро, али оно што сам читао о њему и што други кажу јесте да је изузетно добар човек, са правим вредностима, да много воли Србију и да то показује из године у годину. Новак Ђоковић је после… »
Незаслужено их критикују, чуо сам Јокића и пешића! Новак отворио душу: "Жалим само због једне ствари"

Незаслужено их критикују, чуо сам Јокића и пешића! Новак отворио душу: "Жалим само због једне ствари"

Мондо 06.09.2023
Новак Ђоковић причао је и о кошаркашима Србије и Светском првенству у кошарци. Новак Ђоковић причао је и о кошаркашима Србије и Светском првенству у кошарци. Новак Ђоковић пружа подршку српским кошаркашима из Њујорка. Прошао је… »
"Бориша ми је писао": Ђоковић открио шта је рекао Симанићу

"Бориша ми је писао": Ђоковић открио шта је рекао Симанићу

Вечерње новости 06.09.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић након пласмана у полуфинале Ју-Ес опена открио је да се дописивао са српским кошаркашем Боришом Симанићем. Фото: Принтскрин – Жао ми је због Борише, видео сам снимак, ударац, када човек гледа… »
Ђоковић се чуо са Симанићем, открио детаље разговора: Не памтим да се скоро нешто слично десило у спорту

Ђоковић се чуо са Симанићем, открио детаље разговора: Не памтим да се скоро нешто слично десило у спорту

Нова 06.09.2023
Животну драму Борише Симанића помно је испратио и Новак Ђоковић, а онда се и чуо са кошаркашем који је прошао кроз најтеже тренутке. Симанићу је морао да буде одстрањен бубрег након неугодног ударца који је претрпео на мечу… »
Ноле: Молимо се за Боришу, надам се да ће наставити каријеру

Ноле: Молимо се за Боришу, надам се да ће наставити каријеру

Спорт клуб 06.09.2023
Цела спортска јавност у шоку је због несреће која је задесила кошаркашког репрезентативца Србије Боришу Симанића, који је у Манили изгубио бубрег после ударца који је примио у мечу са Јужном Суданом. Добра вест јесте да опоравак… »
Бориша ми је послао поруку! Ђоковић открио да се дописивао са Симанићем - ево шта му је рекао

Бориша ми је послао поруку! Ђоковић открио да се дописивао са Симанићем - ево шта му је рекао

Мондо 06.09.2023
Новак Ђоковић причао је о Бориши Симанићу и поруци коју је добио од њега. Новак Ђоковић причао је о Бориши Симанићу и поруци коју је добио од њега. Новак Ђоковић прошао је у полуфинале УС опена и из Њујорка помно прати… »

Вести дана »