Povezane vesti
"Majka me je ostavila u Domu za nezbrinutu decu, dečko me pretukao - pukla mi je bubna opna" Stravična ispovest učesnice…
Blic 06.09.2023
Jovana Bijelović učesnica "Zadruge 7 Elita" pred ulazak na imanje u Šimanovcima otkrila je tešku životnu priču. Kako je ispričala odrasla je u Domu za nezbrinutu decu. - Tako je. Neće mi ovo biti prvi put da budem u zatvorenom prostoru sa… »
"Majka me dala u dom, a bivši dečko me krvnički pretukao!" Stravična ispovest učesnice Elite: Svi detalji jezive torture
Kurir 06.09.2023
Veliku pažnju javnosti privukla je ulaskom u "Elitu" Jovana Bijelović, koja je u razgovoru za Kurir otkrila da joj boravak u zatvorenom prostoru neće teško pasti s obzirom da je u mladosti bila u domu za nezbrinutu decu. U intervju pred ulazak u… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana