Povezane vesti

Đukić Dejanović: Učitelji deci otkrili njihovu unutrašnju toplinu za druga i školu

Đukić Dejanović: Učitelji deci otkrili njihovu unutrašnju toplinu za druga i školu

RTV 06.09.2023
BEOGRAD - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović posetila je danas osnovnu školu "14. oktobar" u Beogradu, kako bi obišla tematske radionice koje se sprovode u toj školi. Kako je istakla, od učenika prvog i trećeg razreda imala je prilike da… »
Ministarka prosvete obišla đake prvake na času 'Moja škola je moj drugi dom'

Beta 06.09.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović ocenila je danas, prilikom posete beogradskoj Osnovnoj školi "14. oktobar", da tematska nastava funkcioniše na najbolji način, jer su prosvetni radnici stručni i edukovani i imaju velikog iskustva u… »

Novi magazin 06.09.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović ocenila je danas, prilikom posete beogradskoj Osnovnoj školi "14. oktobar", da tematska nastava funkcioniše na najbolji način, jer su prosvetni radnici stručni i edukovani i imaju velikog iskustva u… »
Ministarka prosvete obišla đake prvake: Đukić Dejanović na času 'Moja škola je moj drugi dom'

Ministarka prosvete obišla đake prvake: Đukić Dejanović na času 'Moja škola je moj drugi dom'

Kurir 06.09.2023
BEOGRAD - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović ocenila je danas, prilikom posete beogradskoj Osnovnoj školi "14. oktobar", da tematska nastava funkcioniše na najbolji način, jer su prosvetni radnici stručni i edukovani i imaju velikog… »
Ministarka prosvete: Učitelji iz dece iznedrili smisao za toplinu prema drugu i školi

Ministarka prosvete: Učitelji iz dece iznedrili smisao za toplinu prema drugu i školi

Politika 06.09.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović posetila je danas osnovnu školu „14. oktobar” u Beogradu, kako bi obišla tematske radionice koje se sprovode u toj školi. Kako je istakla, od učenika prvog i trećeg razreda imala je prilike da čuje… »
Đukić Dejanović: Učitelji iz dece iznedrili smisao za toplinu prema drugu

Đukić Dejanović: Učitelji iz dece iznedrili smisao za toplinu prema drugu

RTS 06.09.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović posetila je Osnovnu školu "14. oktobar" u Beogradu, kako bi obišla tematske radionice koje se sprovode u toj školi. Kako je istakla, od učenika prvog i trećeg razreda imala je prilike da čuje kako oni… »
Slavica Đukić Dejanović posetila OŠ "14. oktobar": Učiteljice uspele iz dece da iznedre toplinu prema drugu

Slavica Đukić Dejanović posetila OŠ "14. oktobar": Učiteljice uspele iz dece da iznedre toplinu prema drugu

Telegraf 06.09.2023
Nakon prve školske nedelje, posvećene tematskim radionicama, druga će biti nedelja provere znanja dece, ali ne ocenjivanja radi. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović posetila je danas Osnovnu školu "14. oktobar" u Beogradu, kako bi obišla… »

Vesti dana »