Povezane vesti
Divlje svinje u centru Zagreba
Vesti online 06.09.2023
Sedam divljih svinja, koje su proteklih nedelja šetale u blizini stambenih objekata i kuća po Maksimiru, Dotrščini, Prečkom i Španskom, noćas su se pojavile u dvorištu Osnovne škole na Borovju u Zagrebu. Jedna Zagrepčanka je pojavu divljih… »
Divlje svinje šetaju Zagrebom, stigle do dvorišta škole: "Ne znam da li da se smejem ili plačem"
Telegraf 06.09.2023
Jedna Zagrepčanka je pojavu divljih svinja u stambenim blokovima i školskom dvorištu pripisala neažurnosti gradskih vlasti u odnošenju smeća. Sedam divljih svinja, koje su proteklih nedelja šetale u blizini stambenih objekata i kuća po Maksimiru… »
Divlje svinje šetaju Zagrebom, osvanule u dvorištu škole
Politika 06.09.2023
Sedam divljih svinja, koje su proteklih nedelja šetale u blizini stambenih objekata i kuća po Maksimiru, Dotrščini, Prečkom i Španskom, noćas su se pojavile u dvorištu Osnovne škole na Borovju u Zagrebu. Jedna Zagrepčanka je pojavu divljih… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 8 minutajoš 22 povezane

Dorćolac video komšiju na prozoru kako mlati pištoljem i puca iz njega, pa uplašen zvao policiju: Policajci došli u stan iz kojeg je pucano i zatekli trojicu mladića, jedan od njih odmah uhapšen
Blic pre 8 minutajoš 20 povezanih

Majami - Fric rutinski, Beretini se namučio, Mahač predao Menšiku
Sportske.net pre 2 satajoš 37 povezanih

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 20 minutajoš 19 povezanih