Повезане вести
"Нисам успела да победим његове пороке!" Милица Дабовић распалила по бившем, открила разлог раскида: Спасила сам себе!
Мондо 06.09.2023
Милица Дабовић проговорила је о краху везе са Миланом Цветиновићем. Милица Дабовић проговорила је о краху везе са Миланом Цветиновићем. Бивша српска репрезентативка Милица Дабовић саопштила је да је поново емотивно слободна… »
Милица Дабовић раскинула са кумом Дарка Лазића: Изнела детаље: "Остављена, немам никога, научила сам да ценим себе коначно"…
Блиц 06.09.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић до сада није имала среће у љубави, а таман када се чинило да се коначно скрасила и да јој љубав цвета, обавестила је своје фанове да је поново сама. Наиме, она је шест месеци уживала у љубави… »
Фотка у халтерима и брутална прозивка бившем! Милица Дабовић поново слободна - пукла тиква после 6 месеци забављања!
Мондо 06.09.2023
Милица Дабовић огласила се на Инстаграму и открила да је поново слободна. Милица Дабовић огласила се на Инстаграму и открила да је поново слободна. Бивша кошаркашица Милица Дабовић је пре неколико месеци упловила у нову везу и на… »
Дабовићка шутнула кума Дарка Лазића! Пукла веза после 6 месеци! Ову бруталну поруку му је послала после раскида!
Курир 06.09.2023
Милица Дабовић дефинитивно нема среће у љубави. Она је недавно раскинула везу са дечком Миланом Цветиновићем, венчаним кумом Дарка Лазића и његове прве супруге Ане Севић. Шта је довело до одлуке да звезда Онли фанса и… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 8 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Временска прогноза за 21. октобар: Током дана облачно, увече краткотрајна киша
Мондо пре 5 минутајош 1 повезана

"Путин и Зеленски се Мрзе више од свега, баш ми отежавају": Трамп се жалио у Белој кући пред новинарима: "Нисам рекао да ће победити"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Карлик Џонс поломио кост у стопалу: Кошаркаш Партизана мора да паузира 3 месеца
Курир пре 4 сатијош 1 повезана