Povezane vesti

Ovo je ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu i predao im helikopter: Kijev mu dao 500.000 dolara kao nagradu! (video)

Ovo je ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu i predao im helikopter: Kijev mu dao 500.000 dolara kao nagradu! (video)

Kurir 06.09.2023
Ruski pilot koji je prebegao na ukrajinsku stranu i predao helikopter Mi-8 njenoj vojsci dobiće nagradu od pola miliona dolara, rekao je u utorak ukrajinski zvaničnik. Portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe Andrij Jusov rekao je da će novac… »
Ruski pilot prebegao u Ukrajinu i predao im helikopter: Kijev mu dao 500.000 dolara kao nagradu

Ruski pilot prebegao u Ukrajinu i predao im helikopter: Kijev mu dao 500.000 dolara kao nagradu

Telegraf 06.09.2023
Ukrajina ima zvaničnu listu nagrada za vojnu opremu koju su predali ruski vojnici. Ruski pilot koji je prebegao na ukrajinsku stranu i predao helikopter Mi-8 njenoj vojsci dobiće nagradu od pola miliona dolara, rekao je u utorak ukrajinski zvaničnik… »
Ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu dobiće pola miliona dolara: I porodica je s njim u Ukrajini

Ruski pilot koji je prebegao u Ukrajinu dobiće pola miliona dolara: I porodica je s njim u Ukrajini

Danas 06.09.2023
Pilot ruskog helikoptera Mi-8 Maksim Kuzminov (28) dobiće nagradu od 500.000 dolara u grivnama, nacionalnoj valuti Ukrajine. Ukrajinski obaveštajci su pozvali druge Ruse da slede njegov primer, prenosi portal Klix. „On će to dobiti u nacionalnoj… »

Vesti dana »