Povezane vesti
„Imam amneziju od kako sam se udala“: Pevačica otkrila da je bila ljubomorna i da je ovako proveravala supruga
Nova 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović udala se za svog partnera Aleksandra. Ona je sada govorila o tome kako je njima prošla prva godina braka, za koju mnogi tvrde da je najteža. „Sve je kako treba da bude. Nije se ništa promenilo osim toga da… »
"IMAM AMNEZIJU OD KAKO sam SE UDALA!" Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala da LI ME…
Kurir 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru, a ljubav između njih i dalje cveta kao prvog dana, što smo mogli videti na svadbi Darka Lazića gde su se pojavili nasmejani i zaljubljeni. - Sve je… »
Vesti dana »

Zvanično nije na spisku, ali je krenuo na Aljasku Trampov čovek dolazi na istorijski sastanak
Alo pre 8 minutajoš 57 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 112 povezane

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 8 minutajoš 123 povezane

Čuveni sportista reagovao zbog prebijanja građana, snimak brutalnog nasilja policije u Valjevu ga „naterao“ da se oglasi
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Studenti objavili lokacije na kojima se večeras održava protest: U Beogradu na četiri mesta
Nova pre 18 minutajoš 27 povezanih