Povezane vesti
„Imam amneziju od kako sam se udala“: Pevačica otkrila da je bila ljubomorna i da je ovako proveravala supruga
Nova 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović udala se za svog partnera Aleksandra. Ona je sada govorila o tome kako je njima prošla prva godina braka, za koju mnogi tvrde da je najteža. „Sve je kako treba da bude. Nije se ništa promenilo osim toga da… »
"IMAM AMNEZIJU OD KAKO sam SE UDALA!" Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala da LI ME…
Kurir 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru, a ljubav između njih i dalje cveta kao prvog dana, što smo mogli videti na svadbi Darka Lazića gde su se pojavili nasmejani i zaljubljeni. - Sve je… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 25. do 31. avgusta)
Pressek pre 1 satjoš 16 povezanih

Na granicama promenljiva situacija - na Gradini najduže kolone vozila, na Batrovcima se čeka dva sata
RTS pre 13 minutajoš 8 povezanih

Vučević: Kraj 2026. godine realan i odgovoran datum za sledeće parlamentarne izbore
N1 Info pre 43 minutajoš 4 povezane

Vučić danas predstavlja novi paket ekonomskih mera za poboljšanje standarda građana
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih

Zelenski uveo nove pakete sankcija firmama i pojedincima koji podržavaju Rusiju: "Treba da osete pritisak sveta"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane