Povezane vesti
„Imam amneziju od kako sam se udala“: Pevačica otkrila da je bila ljubomorna i da je ovako proveravala supruga
Nova 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović udala se za svog partnera Aleksandra. Ona je sada govorila o tome kako je njima prošla prva godina braka, za koju mnogi tvrde da je najteža. „Sve je kako treba da bude. Nije se ništa promenilo osim toga da… »
"IMAM AMNEZIJU OD KAKO sam SE UDALA!" Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala da LI ME…
Kurir 06.09.2023
Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru, a ljubav između njih i dalje cveta kao prvog dana, što smo mogli videti na svadbi Darka Lazića gde su se pojavili nasmejani i zaljubljeni. - Sve je… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana