Povezane vesti
"Sa Milanom se čujem, nije uradio ono što sam tražila od njega": Rada Manojlović progovorila o bivšima: "Nema zabavljanja…
Blic 06.09.2023
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o emotivnom životu, odnosu sa bivšim momcima, ali i planovima u karijeri. - Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke… »
„Svi momci su mi govorili da sam prezgodna, zato sam postala narcis“: Rada Manojlović otkrila i šta zamera Milanu Stankoviću…
Nova 06.09.2023
Pevačica Rada Manojlović govorila je o svojim dosadašnjim vezama. Tom prilikom se dotakla i fizičkog izgleda svojih bivših. „Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada: Sa dnevnog reda povučene tri tačke, a tiču se sistema bezbednosti i novogodišnje dekoracije
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 28 povezanih
Brnabić: Sednica Skupštine 27. jula, videćemo da li parlament ima poverenja u Vladu
RTV pre 41 minutajoš 9 povezanih
UŽIVO Rast tenzija na Bliskom istoku! Tramp preti, Iran odgovara - to je znak očaja
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Srećan kraj: Pronađena nestala devojčic nestala u beogradskom naselju Čukarica
RINA pre 1 satjoš 23 povezane