Повезане вести
Победа Курира! Професорка Марија, којој су ђаци истргли столицу, добија 100% плате: Задовољна сам, али ово је проблем!
Курир 06.09.2023
Марија Стевановић, професорка енглеског из Трстеника којој су ђаци измакли столицу и која од тада пролази голготу, након писања Курира имаће 100 одсто плату! Након писања Курира о томе да професорка Стевановић има само један… »
Наставници из Трстеника, која је била жртва насилника, хтели су да смање плату за 30.000: Десио се велики преокрет
Нова 06.09.2023
“Министарство просвете и Школска управа у Крушевцу ће ми посебним декретом одобрити 28 одсто фонда у библиотеци у Техничкој школи у Трстенику. Тако ћу сада са фондом у остале две школе, остварити пуну плату. Иако то није за… »
Наставница из Трстеника ће ипак имати пуну плату: Министарство просвете и Школска управа одобрили 30 одсто фонда који су јој…
Блиц 06.09.2023
Министарство просвете и Школска управа у Крушевцу ће посебним декретом Марији Стевановић, наставници из Трстеника, која на часу доживела физичко, психичко и дигитално насиље, одобрити још недостајућих око 30 одсто фонда у… »
Министарка просвете ексклузивно за Курир ТВ о професорки из Трстеника: Жао ми је што не ради посао за који се школовала
Курир 06.09.2023
Професорка енглеског језика Марија Стевановић, коју је цела Србија упознала прошле године након што је доживела насиље од стране тројице ученика на часу у Техничкој школи у Трстенику, када су јој измакли столицу и све снимили… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници, цена од 100 евра, на овим локацијама је могуће извршити упис
Ало пре 8 минутајош 35 повезаних
Вучић после састанка о енергетској стабилности: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
Еуроневс пре 58 минутајош 40 повезаних
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 28 минутајош 51 повезана
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 1 сатјош 35 повезаних
Зеленски: Не постоји јединствен став о територијама, потребне и безбедносне гаранције
РТВ пре 23 минутајош 43 повезане