Повезане вести

Црногорци пред Литванију: "Дошли смо по три бода"

Црногорци пред Литванију: "Дошли смо по три бода"

Спортске.нет 06.09.2023
Фудбалска репрезентација Црне Горе сутра ће од 18 сати одиграти меч петог кола против Литваније у гостима у квалификацијама за Европско првенство. Црна Гора у групи Г има четири бода из три утакмице, тренутно заузима треће место… »
Тадић: Откад је Пикси селектор ми се питамо и тако ће и бити

Тадић: Откад је Пикси селектор ми се питамо и тако ће и бити

Спортски журнал 06.09.2023
Тадић би против Литваније требало да одигра 100. утакмицу за Србију. Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да је стање у групи очеквано, јер су Србија и Мађарска на водећим позицијама. - Ми желимо да… »
Тадић: "Мислимо само о пласману на ЕП"

Тадић: "Мислимо само о пласману на ЕП"

Спортске.нет 06.09.2023
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да је стање у групи очекивано и да је најважније пласирати се на Европско првенство у Немачкој. Фудбалери Србије дочекаће у четвртак на стадиону "Рајко Митић"… »
"Кад видимо кошаркаше...." Пикси открио како на фудбалере утичу успеси других српских спортиста

"Кад видимо кошаркаше...." Пикси открио како на фудбалере утичу успеси других српских спортиста

Вечерње новости 06.09.2023
ФУДБАЛЕРИ Србије настављају квалификације за Европско првенство које ће се наредне године одржати у Немачкој. Очекивања од овог дуела изнео је селектор "орлова" Драган Стојковић Пикси. ФОТО: АП/Тањуг Ово је за нашу селекцију… »
Бакић пред Литванију: Не бежимо од улоге фаворита

Бакић пред Литванију: Не бежимо од улоге фаворита

Спорт клуб 06.09.2023
Одбројавање је почело. Изабранике Миодрага Радуловића, фудбалере Црне Горе, 7. септембра са почетком у 18 часова очекује гостовање селекцији Литваније у четвртом колу квалификација за Европско првенство. После победе над… »
Са шест бодова једном ногом на еуро

Са шест бодова једном ногом на еуро

Спортски журнал 06.09.2023
Немања Максимовић свестан значаја утакмица против Мађарске и Литваније и шансе за пласман у Немачку. Још приликом одређивања квалификационих група за пласман на Европско првенство 2024. у Немачкој, Србија и Мађарска проглашене… »

Вести дана »