Povezane vesti
Humanitarna manifestacija „Tu sam za druga, igram za Lenku“ sutra u dvorištu OŠ „Đorđe Natošević“
NoviSad.com 06.09.2023
Novi Sad - Humanitarna manifestacija „Tu sam za druga, igram za Lenku“ biće održana sutra, u četvrtak, 7. septembra u dvorištu Osnovne škole „Đorđe Natošević“. U okviru manifestacije, organizovana su sportska takmičenja i mini gastro bazar, a sredstva se… »
Humanitarna akcija za Lenku u četvrtak u OŠ "Đorđe Natošević"
Moj Novi Sad 06.09.2023
Osnovna škola "Đorđe Natošević" u četvrtak, 7. septembra, u dvorištu škole organizuje humanitarnu manifestaciju sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje Lenke Lazarević. U okviru ovog humanitarnog događaja, organizovana su sportska takmičenja za decu… »
Vesti dana »
Danas toplo i do 25 stepeni, a onda sledi preokret: Krajem dana stiže naoblačenje sa kišom i pljuskovima
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih
Lavrov: Moskva spremna za pregovore o postizanju mira; Zelenski poziva na pojačan međunarodni pritisak na Rusiju
RTS pre 30 minutajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Predložen plan od 2,45 milijardi dolara za obnovu i upravljanje Gazom
RTV pre 29 minutajoš 1 povezana
Veljkovi orlovi počinju novi ciklus Lige nacija: Kad i gde možete da gledate meč Lige nacija Srbija – Grčka?
Kurir pre 24 minutajoš 5 povezanih
Besent: SAD i Kina se dogovorile da produže sporazum iz Busana do 10. januara
Telegraf pre 54 minutajoš 6 povezanih