Povezane vesti
Požalila sam se lekaru na simptome, on me poslao kod psihoterapeuta: Ispostavilo se da imam rak (video)
Kurir 07.09.2023
Korisnica društvene mreže TikTok, koja se u jednom video snimku predstavila kao 35-godišnja majka Ešli iz Kalifornije, rekla je početkom avgusta da su joj lekari rekli da su simptomi raka pluća koje je prijavila posledica anksioznosti, te da treba da ide… »
„Požalila sam se lekaru na ove simptome, rekao mi je da idem kod psihoterapeuta. Ispostavilo se da imam rak“
Nova 07.09.2023
Ispovest žene o opakoj bolesti. Korisnica društvene mreže TikTok koja se u jednom video snimku predstavila kao 35-godišnja majka Ešli iz Kalifornije rekla je početkom avgusta da su joj lekari rekli da su simptomi raka pluća koje je prijavila posledica… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 9 minutajoš 26 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTV pre 49 minutajoš 62 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Pljuskovi sa grmljavinom zahvataju Beograd, kiša već pada na Novom Beogradu
NIN pre 1 satjoš 34 povezane
„Tramp dosledan, otvoren da sasluša Putina“: Peskov komentarisao razgovor predsednika Rusije i SAD
Danas pre 15 minutajoš 47 povezanih
Novosadski diler pred policijom pokušao da se reši paketića marihuane i vagice
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane