Povezane vesti
Požalila sam se lekaru na simptome, on me poslao kod psihoterapeuta: Ispostavilo se da imam rak (video)
Kurir 07.09.2023
Korisnica društvene mreže TikTok, koja se u jednom video snimku predstavila kao 35-godišnja majka Ešli iz Kalifornije, rekla je početkom avgusta da su joj lekari rekli da su simptomi raka pluća koje je prijavila posledica anksioznosti, te da treba… »
„Požalila sam se lekaru na ove simptome, rekao mi je da idem kod psihoterapeuta. Ispostavilo se da imam rak“
Nova 07.09.2023
Ispovest žene o opakoj bolesti. Korisnica društvene mreže TikTok koja se u jednom video snimku predstavila kao 35-godišnja majka Ešli iz Kalifornije rekla je početkom avgusta da su joj lekari rekli da su simptomi raka pluća koje je prijavila… »
Vesti dana »
Napad na kanal Ibar-Lepenac ugrozio snabdevanje Kosova vodom i strujom; Kurti optužio Beograd, Petković nudi pomoć
Glas Amerike pre 1 satjoš 58 povezanih
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj se izvinila Vučeviću zbog „politizacije učenika“, najavila disciplinske postupke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 53 minutajoš 23 povezane
Lajčak: Odgovorni za sabotiranje infrastrukture moraju biti pozvani na odgovornost
RTV pre 17 minutajoš 15 povezanih