Povezane vesti

"Ne pijem već 4 meseca": Aleksandra Mladenović donela drastičnu odluku, pa otkrila: "Planiram da kupim još jedan stan"…

"Ne pijem već 4 meseca": Aleksandra Mladenović donela drastičnu odluku, pa otkrila: "Planiram da kupim još jedan stan"…

Blic 07.09.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović nikada bolje nije izgledala i za “Blic” je otkrila kako je uspela da smrša. – Bilo je divno na Darkovoj svadbi, iako nisam pila alkohol, super sam se provela. Ne pijem već tri, četiri meseca, vidite kako sam… »
"Ne pijem već 4 meseca" Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala, a onda progovorila o kupovini još jednog stana u…

"Ne pijem već 4 meseca" Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala, a onda progovorila o kupovini još jednog stana u…

Kurir 07.09.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović nikada bolje nije izgledala i za medije je otkrila kako je uspela da smrša, ali pre toga je pomenula provod na svadbi Darka Lazića. - Bilo je divno na Darkovoj svadbi, iako nisam pila alkohol, super sam se provela. Ne… »
„Već mesecima ne pijem alkohol“: Aleksandra Mladenović progovorila o ljubavnom životu i otkrila kako se provela na…

„Već mesecima ne pijem alkohol“: Aleksandra Mladenović progovorila o ljubavnom životu i otkrila kako se provela na…

Nova 07.09.2023
Blizanci pevačkog para Ivane Pavković i Petra Mitića, danas slave svoj prvi rođendan. Na proslavi se okupilo dosta Petrovih i Ivaninih kolega, a među njima je bila i pevačica Aleksandra Mladenović. Na pitanje okupljenih novinara da li je njena… »

Vesti dana »