Povezane vesti
Napadnut ekološki aktivista na Kablaru
Novi magazin 07.09.2023
Nekoliko građanskih i ekoloških aktivsta, koji se protive izgradnji vidikovca pokušali su i danas da dođu do vrha Kablara, ali su ih ponovo zaustavili pripadnici privatne firme koje se bavi obezbeđenjem radova. Jedan od aktivista, Miloš Kuvekalović… »
Napadnut ekološki aktivista na Kablaru: „Oborio me je na zemlju i oteo mi je telefon“
Nova 07.09.2023
Nekoliko građanskih i ekoloških aktivsta, koji se protive izgradnji vidikovca pokušali su i danas da dođu do vrha Kablara, ali su ih ponovo zaustavili pripadnici privatne firme koje se bavi obezbeđenjem radova. Jedan od aktivista, Miloš Kuvekalović… »
Napadnut ekološki aktivista na Kablaru
N1 Info 07.09.2023
Vesti dana »
"Neka vam bog da snage da izdržite ovu bol" Tamara Milutinović oprostila se od brata Darka Lazića: objavila njegov snimak iz emisije
Kurir pre 5 minutajoš 42 povezane
Jokićev polusatni šou za novi tripl-dabl: Denver očitao lekciju zvezdama
Vesti online pre 40 minutajoš 33 povezane
"Pobedio sam najvećeg svih vremena - neverovatno" Britanac u totalnoj neverici posle spektakularnog okršaja sa Novakom!
Kurir pre 30 minutajoš 61 povezana