Povezane vesti

Uslikali je dok kupuje alkohol! Šok kadrovi Ane Nikolić osvanuli na TV-u, pevačica se oglasila - "Koji sam ja genije!"

Uslikali je dok kupuje alkohol! Šok kadrovi Ane Nikolić osvanuli na TV-u, pevačica se oglasila - "Koji sam ja genije!"

Mondo 07.09.2023
Ana Nikolić se oglasila povodom kadrova koji su osvanuli u emisiji "Paparaco lov" u kojima je prikazano kako kupuje alkohol u prodavnici. Ana Nikolić se oglasila povodom kadrova koji su osvanuli u emisiji "Paparaco lov" u kojima je prikazano kako kupuje… »
Ana Nikolić šokirala objavom nakon što je uhvaćena kako kupuje litre pića Oglasila se u brusu i gaćama, spominje alkohol…

Ana Nikolić šokirala objavom nakon što je uhvaćena kako kupuje litre pića Oglasila se u brusu i gaćama, spominje alkohol…

Blic 07.09.2023
Pop pevačica Ana Nikolić često je na meti kritika zbog svog ponašanja u javnosti, a mnogi to pripisuju i alkoholu. Naime, Ana Nikolić uhvaćena je kako u jednom marketu kupuje enormne količine alkohola, koje je jedva spakovala u kese, a sada se na svom… »
Novi šok snimak ane Nikolić zabrinjava: Pevačica uhvaćena dok kupuje enormnu količinu alkohola, flaše jedva spakovala u kesu…

Novi šok snimak ane Nikolić zabrinjava: Pevačica uhvaćena dok kupuje enormnu količinu alkohola, flaše jedva spakovala u kesu…

Blic 07.09.2023
Pop pevačica Ana Nikolić često je na meti kritika zbog svog ponašanja u javnosti, a mnogi to pripisuju i alkoholu. Pevačica je u više navrata uhvaćena dok ispija viski i nikada nije krila da je ljubitelj istog, zato ju je ekipa jedne emisije pratila kako… »

Vesti dana »

Vremeplov: Rođen Paja Patak

Vremeplov: Rođen Paja Patak

RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro 117,3910 dinara

RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom

Velike priče pre 11 minuta
Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?

Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?