Повезане вести

Усликали је док купује алкохол! Шок кадрови Ане Николић осванули на ТВ-у, певачица се огласила - "Који сам ја геније!"

Усликали је док купује алкохол! Шок кадрови Ане Николић осванули на ТВ-у, певачица се огласила - "Који сам ја геније!"

Мондо 07.09.2023
Ана Николић се огласила поводом кадрова који су осванули у емисији "Папарацо лов" у којима је приказано како купује алкохол у продавници. Ана Николић се огласила поводом кадрова који су осванули у емисији "Папарацо лов" у којима… »
Ана Николић шокирала објавом након што је ухваћена како купује литре пића Огласила се у брусу и гаћама, спомиње алкохол…

Ана Николић шокирала објавом након што је ухваћена како купује литре пића Огласила се у брусу и гаћама, спомиње алкохол…

Блиц 07.09.2023
Поп певачица Ана Николић често је на мети критика због свог понашања у јавности, а многи то приписују и алкохолу. Наиме, Ана Николић ухваћена је како у једном маркету купује енормне количине алкохола, које је једва спаковала у… »
Нови шок снимак ане Николић забрињава: Певачица ухваћена док купује енормну количину алкохола, флаше једва спаковала у кесу…

Нови шок снимак ане Николић забрињава: Певачица ухваћена док купује енормну количину алкохола, флаше једва спаковала у кесу…

Блиц 07.09.2023
Поп певачица Ана Николић често је на мети критика због свог понашања у јавности, а многи то приписују и алкохолу. Певачица је у више наврата ухваћена док испија виски и никада није крила да је љубитељ истог, зато ју је екипа… »

Вести дана »