Повезане вести
Чувени хрватски водитељ годинама болује од депресије и одлучио је да проговори о томе: Поједине емисије сам једва одрадио
Нова 07.09.2023
Јасно ми је да ц́е ме сада зли коментатори поред разних епитета писати 'луђак', али то је немогуц́е избец́и. Јавни посао који радим открива најгоре код фрустрираних анонимних људи на друштвеним мрежама, али за такве будале нема… »
"14: година сам на лековима" Познати водитељ годинама се бори са депресијом, први пут проговорио о својој борби: "Заборавим…
Блиц 07.09.2023
Новинар и водитељ Александар Станковић више од двадесет година ради на телевизији и један је од познатијих ТВ лица у Хрватској. Он се годинама болује од депресије, а сада је први пут проговорио о својој борби. - Јасно ми је да… »
"Поједине емисије сам једва одрадио" Чувени хрватски водитељ годинама болује од депресије, а сад је о томе јавно проговорио
Курир 07.09.2023
Јасно ми је да ц́е ме сада зли коментатори поред разних епитета писати "лудак", али то је немогуц́е избец́и. Јавни посао који радим открива најгоре код фрустрираних анонимних људи на друштвеним мрежама, али за такве будале нема… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 47 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 17 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 13 повезаних