Povezane vesti
Moto GP: Banjaja dobio dozvolu lekara da vozi na VN San Marina
Politika 07.09.2023
LONDON – Aktuelni svetski prvak u Moto GP šampionatu vozač Dukatija Frančesko Banjaja dobio je dozvolu lekara da nastupi narednog vikenda na Velikoj nagradi San Marina na stazi Mizano, prenose italijanski mediji. Banjaja je prošlog vikenda prošao sa… »
Banjaja dobio zeleno svetlo za Mizano
Danas 07.09.2023
Aktuelni šampion kraljevske klase Frančesko Banjaja dobio je dozvolu lekara da se nađe na stazi tokom predstojećeg trkačkog vikenda koji se vozi za Veliku nagradu San Marina. Vozač Dukatija je doživeo težak udes u nedelju, na početku trke na stazi… »
Banjaja dobio zeleno svetlo za Mizano
Sport klub 07.09.2023
Aktuelni šampion kraljevske klase Frančesko Banjaja dobio je dozvolu lekara da se nađe na stazi tokom predstojećeg trkačkog vikenda koji se vozi za Veliku nagradu San Marina. Vozač Dukatija je doživeo težak udes u nedelju, na početku trke na stazi… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana