Повезане вести

Нова Додикова претња: Ако Шмит наметне Закон о државној имовини, одмах ћемо прогласити самосталност

Нова Додикова претња: Ако Шмит наметне Закон о државној имовини, одмах ћемо прогласити самосталност

Радио 021 07.09.2023
Ако Кристијан Шмит наметне Закон о државној имовини, истог тренутка ћемо прогласити самосталност, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Он је то рекао после састанка са специјалним изаслаником немачке владе… »
Додик: Ако Шмит наметне Закон о државној имовини прогласићемо самосталност

Додик: Ако Шмит наметне Закон о државној имовини прогласићемо самосталност

Инсајдер 07.09.2023
Ако Кристијан Шмит наметне Закон о државној имовини, истог тренутка ћемо прогласити самосталност, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик новинарима у Бањалуци. "Требало је ми да изаберемо високог представника, а да… »
Ћамил Дураковић за Данас о изјави Додика да ће ухапсити Шмита ако уђе у Републику Српску: „Још једна у низу политичких…

Ћамил Дураковић за Данас о изјави Додика да ће ухапсити Шмита ако уђе у Републику Српску: „Још једна у низу политичких…

Данас 07.09.2023
Милорад Додик, председник Републике Српске (БиХ), недавно је изјавио да ће ухапсити високог представника у БиХ, Кристијана Шмита, уколико уђе на територију Спрске. Потпредседник тог ентитета, Ћамил Дураковић, каже за наш лист да… »
Сарацин: Рекао сам Додику да Немачка одлучно подржава Шмита

Данас 07.09.2023
Специјални изасланик Владе Немачке за Западни Балкан Мануел Сарацин изјавио је данас у Бањалуци да Берлин одлучно подржава високог представника у БиХ Кристијана Шмита кога власти у Републици сматрају нелегално изабраним високим… »
Њемачки изасланик казао Додику: Вођење сецесионистичке политике неприхватљиво, подршка Сцхмидту

Њемачки изасланик казао Додику: Вођење сецесионистичке политике неприхватљиво, подршка Сцхмидту

Слободна Европа 07.09.2023
Специјални изасланик њемачке владе за Западни Балкан рекао је да су вођење сецесионистичке политике, напади на државне институције Босне и Херцеговине и сужавање слободе медија и цивилног друштва неприхватљиви те да БиХ неће… »

Радио сто плус 07.09.2023
Сарацин је новинарима после састанка с председником РС Милорадом Додиком казао да “ми (ВЛада Немачке) одлучно подржавамо високог представника Кристијана Шмита. То сам Додику поново јасно дао до знања”. Он је указао да су… »
Може ли Додик стварно да протера Шмита?

Може ли Додик стварно да протера Шмита?

Радио 021 07.09.2023
Милорад Додик, председник Републике Српске, жели да депортује високог представника у БиХ Кристијана Шмита, када уђе на територију овог ентитета. Додик је поручио да је уредба "у припреми", те да ће ентитетска полиција имати налог… »

Вести дана »