Povezane vesti
"Nema ništa od toga da me neka mlađa koleginica zameni": Lepa Lukić u devetoj deceniji sprema koncert, progovorila o detaljima…
Blic 07.09.2023
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić novim koncertom u Beogradu ponovo dokazuje zašto je dobila pomenutu titulu. Legendarna pevačica u januaru sledeće godine puni 84. godine, duboko je zašla u penziju, ali još uvek ima entuzijazma kao mlada devojka sa… »
"20 Godina sam pevao, imam hitove, A niko nije znao kako izgledam": Čuveni pevač posle toliko godina priznao bolnu istinu…
Blic 07.09.2023
Legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević tokom svoje dugogodišnje karijere otpevao je mnoge hitove, bez kojih ne mogu da se zamisle veselja. Međutim, iako je vlasnik mnogih hitova, on se nikada nije medijski eksponirao. Kako kaže, nije bio… »
Vesti dana »

Opozicija u Zaječaru traži uklanjanje privatnog obezbeđenja pre sednice Skupštine (VIDEO)
Serbian News Media pre 4 minutajoš 27 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 4 minutajoš 8 povezanih

„Praviš pare i dok ležiš“: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova i ovako je reklamira VIDEO
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih

Darko Glišić doživeo moždani udar u studiju TV Pink: "U teškom je stanju"
NIN pre 5 minutajoš 99 povezanih

Požar u Batajnici: Vatrogasci lokalizovali vatru, evakuisan vrtić
Nedeljnik pre 54 minutajoš 25 povezanih