Повезане вести

Продавац на нишкој пијаци се везао ланцима због рушења локала: „Вучићу, ја сам роб…“

Продавац на нишкој пијаци се везао ланцима због рушења локала: „Вучићу, ја сам роб…“

Данас 07.09.2023
Један од продаваца на пијаци „Криве ливаде“ на Булевару Немањића у Нишу везао се ланцима, протествујући због ненајављеног рушења локала којим је почела реконструкција те пијаце. Зоран Николић везан је ланцима, али и остали… »
Директор нишке "Тржнице" о закупцу који се везао ланцима за тезгу: Сви су се снашли, осим њега

Директор нишке "Тржнице" о закупцу који се везао ланцима за тезгу: Сви су се снашли, осим њега

Телеграф 07.09.2023
"У сваком од уговора стоји клаузула која каже да уколико дође до реконструкције пијаце, било када, да имамо права да уклонимо тезге или објекте и за то се закупцима даје рок од 15 дана" Ових дан у току је реконструкција пијаце… »
ФОТО: Ланцима се везао за тезгу због рушења локала на пијаци у Нишу

ФОТО: Ланцима се везао за тезгу због рушења локала на пијаци у Нишу

Радио 021 07.09.2023
Један од власника локала и закупац тезге на пијаци "Бошко Буха" у Нишу Зоран Николић везао се ланцима, након што је најављена реконструкција пијаце почела ненајављеним рушењем локала. Он је везан ланцима, али и остали закупци… »
Везао се ланцима за тезгу на пијаци у Нишу (ФОТО, ВИДЕО)

Везао се ланцима за тезгу на пијаци у Нишу (ФОТО, ВИДЕО)

Н1 Инфо 07.09.2023
Један од власника локала и закупац тезге на пијаци "Бошко Буха" у Нишу везао се ланцима, након што је најављена реконструкција пијаце почела рушењем локала. Зоран Николић везан је ланцима, али и остали закупци најављују… »
Везао се ланцима за тезгу на пијаци због рушења локала

Везао се ланцима за тезгу на пијаци због рушења локала

Југмедиа 07.09.2023
Један од власника локала и закупац тезге на пијаци „Бошко Буха“ у Нишу везао се ланцима, након што је најављена реконструкција пијаце почела рушењем локала. Зоран Николић везан је ланцима, али и остали закупци најављују… »
Зоран се везао ланцима за тезгу на нишкој пијаци: Не дозвољава да му сруше оно од чега живи

Зоран се везао ланцима за тезгу на нишкој пијаци: Не дозвољава да му сруше оно од чега живи

Нова 07.09.2023
Један од власника локала и закупац тезге на пијаци "Бошко Буха" у Нишу везао се ланцима, након што је најављена реконструкција пијаце почела рушењем локала. Како јавља Н1, Зоран Николић везан је ланцима, али и остали закупци… »
Продавац се ланцима везао за тезгу због рушења локала на булеварској пијаци у Нишу

Продавац се ланцима везао за тезгу због рушења локала на булеварској пијаци у Нишу

Јужне вести 07.09.2023
Зоран Николић који годинама држи тезгу на улазу у пијацу "Криве ливаде", након што је Град због реконструкције наложио рушење локала, одлучио се на радикалан чин и везао се ланцима за пулт са робом. Каже да градска власт није… »

Вести дана »