Повезане вести
Отворена изложба "Толстој и Србија" у Руском дому у Београду
Дневник 07.09.2023
Свечано отварање мултимедијалне изложбе “Толстој и Србија” вечерас је реализовано у Галерији Руског дома у Београду поводом 195. годишњице од рођења великог руског књижевника. Изложба је приређена у продукцији Државног музеја… »
„Толстој и Србија“ у Руском дому
Политика 07.09.2023
Изложба „Толстој и Србија“ биће отворена вечерас у Галерија Руског дома у Београду. Поставка московског Државног музеј Лава Толстоја посвећена је обележавању 90. годишњици од оснивања Руског дома у Београду и 195. годишњици… »
Везе Лава Толстоја са Србијом: Изложба која пружа бројне одговоре: "Драго ми је што имам за шта да дам живот, који не да ми…
Блиц 07.09.2023
Државни музеј Лава Толстоја у Москви представља изложбу „Толстој и Србија" која ће бити отворена вечерас у 18 часова у Галерији Руског дома у Београду. Изложба је посвећена 90. годишњици од оснивања Руског дома у Београду и… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана