Povezane vesti
Suprug mi dopušta da izlazim sa drugim muškarcima: Čak mi pomaže da izaberem najboljeg! Moram malo da začinim vezu i on to…
Kurir 07.09.2023
Aleksandra Le Tisijer (31) iz Velike Britanije kaže da je najsrećnija supruga na svetu jer joj muž dopušta da ima aplikacije za upoznavanje. Aleks je u monogamnoj vezi sa suprugom Mičom (31) već više od 10 godina, no otkad im je veza postala dosadna… »
"Muž mi dopušta da izlazim sa drugim muškarcima!" Aleksandra tvrdi da je najsrećnija žena, ali postoji jedan uslov
Mondo 07.09.2023
Aleksandra za sebe tvrdi da je najsrećnija supruga! Da li se vi slažete? Aleksandra za sebe tvrdi da je najsrećnija supruga! Da li se vi slažete? Aleksandra Le Tisier (31) iz Velike Britanije tvrdi da je najsrećnija supruga na svetu zbog slobode koju joj… »
Vesti dana »
Udar na Dnjepropetrovsku oblast; London uveo sankcije Aleksandru Duginu
RTS pre 4 minutajoš 24 povezane
Srbija dala rok do 15. januara - ko su potencijalnii kupci: "Svi scenariji za NIS mogući"
Euronews pre 19 minutajoš 15 povezanih
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 1 satjoš 7 povezanih
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nova pre 29 minutajoš 20 povezanih