Povezane vesti
Španski premijer pozitivan na kovid, otkazao odlazak na samit G20
Politika 07.09.2023
MADRID – Španski premijer Pedro Sančes otkazao je učešće na samitu G20 u Indiji pošto je testiran pozitivno na kovid, objavila je danas španska vlada. Sančez je danas popodne imao pozitivan rezultat na obaveznom testu za kovid za učešće na samitu G20… »
Španski premijer pozitivan na kovid otkazao odlazak na samit G20
N1 Info 07.09.2023
Španski premijer Pedro Sančes otkazao je učešće na samitu G20 u Indiji pošto je testiran pozitivno na kovid, objavila je danas španska vlada. Sančez je danas popodne imao pozitivan rezultat na obaveznom testu za kovid za učešće na samitu G20, navela je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 13 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana