Повезане вести
Пич: Додикове претње и опструисање рада високог представника у БиХ имаће неизбежне последице
Нови магазин 08.09.2023
Изасланик Велике Британије за Западни Балкан Стрјуарт Пич изјавио је су претње председника Републике Српске Милорада Додика хапшењем високог представника у БиХ Кристијана Шмита и опструисање рада високог представника… »
Стејт департмент о најави уредбе о забрани уласка Шмита у Српску
Политика 08.09.2023
ВАШИНГТОН – Амерички Стејт департмент осудио је данас најаву председника Републике Српске Милорада Додика да је у припреми уредба о хапшењу и депортацији високог представника Кристијана Шмита уколико уђе на територију Српске… »
Делегација ЕУ: Забрана за Шмита је још једна провокација
Политика 08.09.2023
Из Делегације ЕУ у БиХ реаговали су на најаву председника Републике Српске Милорада Додика да је у припреми уредба о забрани уласка високог представника Кристијана Шмита у Српску, што су оценили као још једну провокацију која… »
Шмит: Нека се Додик спреми за неугодне тренутке
Политика 08.09.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит најавио је да ће наредне седмице боравити у Републици Српској, а председнику Српске Милораду Додику је поручио да се, како је навео, „спремни за неке неугодне тренутке“. „Тамо заправо имам… »
Стејт департмент осудио најаву Додика о доношењу уредбе о забрани уласка Кристијана Шмита у Републику Српску
Еуроневс 08.09.2023
Амерички Стејт департмент осудио је најаву председника Републике Српске Милорада Додика да је у припреми уредба о хапшењу и депортацији високог представника Кристијана Шмита уколико уђе на територију Српске. Портпарол Стејт… »
Делегација ЕУ: Забрана за Шмита је још једна провокација
Еуроневс 08.09.2023
Из Делегације ЕУ у БиХ реаговали су на најаву председника Републике Српске Милорада Додика да ће је у припреми уредба о забрани уласка високог представника Кристијана Шмита у Српску, што су оценили као још једну провокацију која… »
Делегација ЕУ: Забрана за Шмита је још једнна провокација
РТВ 08.09.2023
САРАЈЕВО - Из Делегације ЕУ у БиХ реаговали су на најаву председника Републике Српске Милорада Додика да ће је у припреми уредба о забрани уласка високог представника Кристијана Шмита у Српску, што су оценили као још једну… »
Делегација ЕУ реаговала на Додикове поруке Шмиту "Жалосно је што председник Српске поново ставља тежиште на поделе"
Блиц 08.09.2023
Најаве председника Републике Српске Милорада Додика о декрету којим се спречава улазак Кристијана Шмита у ентитет представља још једну провокацију која нарушава уставни оквир БиХ, саопштено је из Делегације ЕУ у БиХ. Поручују да… »
Шмит: Додик нема надлежност ни овлаштења да нареди моје хапшење
Нови магазин 08.09.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит (Цхристиан Сцхмидт) изјавио је да председник Републике Српске Милорад Додик нема надлежност и овлашћења да нареди његово хапшење. "Заштићен сам Бечком дипломатском конвенцијом и самим… »
Канцеларија ЕУ: Најава забране уласка Сцхмидту у РС нова Додикова провокација
Слободна Европа 08.09.2023
Канцеларија Европске уније (ЕУ) у Босни и Херцеговини (БиХ) оценила је у петак, 8. септембра, да је најава председника Републике Српске Милорада Додика о забрани уласка високом представнику Кристијану Шмиту (Цхристиан Сцхмидт) у… »
Шмит најавио долазак у Републику Српску и поручио Додику да "не тера своје себичне лудости"
Еуроневс 08.09.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит најавио је да ће наредне седмице боравити у Републици Српској, а председнику Српске Милораду Додику је поручио да се, како је навео, "спреми за неке неугодне тренутке". "Тамо заправо имам… »
Шмит: Долазим у Српску, нека се Додик спреми…
Вести онлине 08.09.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит најавио је да ће наредне недеље боравити у Републици Српској, а председнику Српске Милораду Додику је поручио да се, како је навео, “спреми за неке неугодне тренутке”. – Тамо заправо имам… »
Кристијан Шмит: Наредне недеље идем у РС, Додик нема надлежност да ме ухапси
Правда 08.09.2023
Високи представник у БиХ кристијан Шмит изјавио је да ће следеће недеље отпутовати у републику Српску и поручио председнику Републике Српске Милораду Додику да се "спреми на неке неугодне тренутке". „Тамо заправо имам термине у… »
Шмит најавио долазак у Српску и поручио да се Додик спреми за неугодне тренутке
Спутник 08.09.2023
Тзв. високи представник у БиХ Кристијан Шмит најавио је да ц́е наредне седмице боравити у Републици Српској, а председнику Српске Милораду Додику је поручио да се, како је навео, "спремни за неке неугодне тренутке". „Тамо заправо… »
Шмит: Наредне недеље идем у РС, Додик нема надлежност да ме ухапси
Данас 08.09.2023
Високи представник у БиХ кристијан Шмит изјавио је да ће следеће недеље отпутовати у републику Српску и поручио председнику Републике Српске Милораду Додику да се „спреми на неке неугодне тренутке“. „Тамо заправо имам термине у… »
"Ако Кристијан Шмит..." Додик открио у ком случају ће прогласити самосталност РС
Вечерње новости 07.09.2023
АКО Кристијан Шмит наметне Закон о државној имовини, истог тренутка ћемо прогласити самосталност, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик новинарима у Бањалуци. Фото охр/ В. Милошевић - Требало је ми да изаберемо… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 55 минутајош 10 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 50 минутајош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 10 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 45 минутајош 1 повезана