Povezane vesti
Slučaj ‘Jovanjica’: Inspektor upozoravao o pokušaju podmićivanja
Al Jazeera 08.09.2023
U Srbiji je inspektor Slobodan Milenković, koji je otkrio najveću plantažu marihuane u Evropi, optužio advokata prvooptuženog i člana vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Đukanovića da mu je nudio novac da se zataška slučaj… »
Vučić: Inspektora Milenkovića Vulin hteo da procesuira, ja sam ga zamolio da sačeka (VIDEO)
Insajder 08.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je sa inspektorom Slobodanom Milenkovićem lično razgovarao i zatražio od njega da se “Jovanjica” reši do kraja. U međuvremenu, Više javno tužilaštvo demantovalo je medije koji su objavili da nisu… »
Sve išlo uživo - Vučić poručio, "Milenkoviću, završi to"
Pravda 08.09.2023
Očekivana ili neočekivana poruka? Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da „nikada u životu nije razgovarao sa Vladimirom Đukanovićem” o mitu koji je, navodno, preko posrednika ponudio inspektoru Slobodanu Milenkoviću da bi… »
Vučić: Ja sam razgovarao sa inspektorom Milenkovićem, nije sveti Petar, i to u trenutku, kada je Vulin hteo da ga smenjuje
Danas 08.09.2023
Nikad o životu o nečemu sličnom sa Vladimirom Đukanovićem nisam pričao, a zašto, a zašto bih? – rekao je predsednik Srbije u današnjem obraćanju javnosti povodom objavljivanja službene beleške u kojoj se navodi da je inpektoru Slobodanu… »
Nakon pisanja NIN-a o pokušaju podmićivanja inspektora: Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Malog Sente –…
Nova 08.09.2023
Vladimir Đukanović, funkcioner SNS i advokat vlasnika narko-plantaže "Jovanjica" Predraga Koluvije, podneo je danas krivičnu prijavu protiv smenjenog načelnika Četvrtog odeljenja beogradske policije Slobodana Milenkovića, koji ga je označio kao… »
„Hoćete da vas iznenadim o Jovanjici?“ Vučić prvi put o službenoj belešci inspektora Milenkovića: Vulin hteo da ga…
Nova 08.09.2023
Na pitanje o službenoj belešci u kojoj Slobodan Milenković, inspektor koji je otkrio "Jovanjicu", navodi da su mu poslanik SNS i advokat Vladimir Đukanović i bivši vlasnik tabloida Objektiv Aleksandar Papić preko posrednika nudili mito od 100.000… »
Šta smo sve čuli u novom obraćanju Aleksandra Vučića?
N1 Info 08.09.2023
Novo obraćanje predsednika Srbije donelo je različite informacije - od toga da je podbuo jer ima alergiju, do najave pojeftinjenja pojedinih proizvoda, pomoći penzionerima, informacija o izborima, Kosovu, Vučićev stav o LGBT prajdu... Predsednik… »
(VIDEO) Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv inspektora Milenkovića
N1 Info 08.09.2023
Advokat Vladimir Đukanović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, odeljenju za suzbijanje korupcije protiv smenjenog inspektora Slobodana Milenkovića zbog, kako je rekao, neistina i laži koje je izneo u službenoj… »
Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv inspektora Milenkovića
Novi magazin 08.09.2023
Advokat Vladimir Đukanović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, odeljenju za suzbijanje korupcije protiv smenjenog inspektora Slobodana Milenkovića zbog, kako je rekao, neistina i laži koje je izneo u službenoj… »
Vučić o službenoj belešci: Lično sam razgovarao sa Milenkovićem
N1 Info 08.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je lično razgovarao sa inspektorom Slobodanom Milenkovićem i rekao mu da završi slučaj "Jovanjica". Upitan o Milenkovićevoj službenoj belešci, prema kojoj je advokat Vladimir Đukanović navodno u… »
Vučić o službenoj belešci: Lično sam razgovarao sa Milenkovićem,Vulin hteo da ga procesuira i smeni
Radio 021 08.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je lično razgovarao sa inspektorom Slobodanom Milenkovićem i rekao mu da završi slučaj "Jovanjica". Upitan o Milenkovićevoj službenoj belešci, prema kojoj je advokat Vladimir Đukanović navodno u… »
TOK: Dostavljena službena beleška Slobodana Milenkovića pod oznakom "strogo poverljivo"
Insajder 08.09.2023
Više javno tužilaštvo u Beogradu je Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK) dostavilo službenu belešku Slobodana Milenkovica, a s obzirom da je reč o predmetu koji je primljen pod oznakom "strogo poverljivo", sa istom oznakom je i zaveden pa se… »
Vladimir Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Slobodana Milenkovića
Insajder 08.09.2023
Poslanik Srpske napredne stranke i advokat Vladimir Đukanović objavio je na društvenoj mreži X (Twitter) da je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podneo krivičnu prijavu protiv bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana… »
Svedočenje pa podizanje optužnice – šta čeka Milana Isakova?
Nova 08.09.2023
Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Milana Isakova, i još dvojice njegovih kolega, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i, kao inspektori Odeljenja za borbu protiv droga, uzeli novac i tukli dvojicu mladića. Sve to… »
„Bio sam u pritvoru jer sam uhapsio Koluviju“: Ko je Milan Isakov, inspektor protiv koga je podignuta optužnica?
Danas 07.09.2023
Protiv inspektora Milana Isakova iz Odeljenja za borbu protiv droga i još dvojice njegovih kolega Više javno tužilaštvo je podiglo optužnicu zbog navodne zloupotrebe službenog položaja i mučenja dvojice mladića. Ova optužnica je podignuta istog… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
(BLOG) Skupština Srbije danas glasa o predlogu budžeta: Opozicija ne učestvuje u glasanju
N1 Info pre 6 minutajoš 21 povezana
Rusi spremaju „sarmat“ za stavljanje u operativnu pripravnost
Vesti online pre 36 minutajoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 6 minutajoš 4 povezane