Повезане вести
Случај ‘Јовањица’: Инспектор упозоравао о покушају подмићивања
Ал Јазеера 08.09.2023
У Србији је инспектор Слободан Миленковић, који је открио највећу плантажу марихуане у Европи, оптужио адвоката првооптуженог и члана владајуће Српске напредне странке (СНС) Владимира Ђукановића да му је нудио новац да се заташка… »
Вучић: Инспектора Миленковића Вулин хтео да процесуира, ја сам га замолио да сачека (ВИДЕО)
Инсајдер 08.09.2023
Председник Србије Александар Вучић тврди да је са инспектором Слободаном Миленковићем лично разговарао и затражио од њега да се “Јовањица” реши до краја. У међувремену, Више јавно тужилаштво демантовало је медије који су… »
Све ишло уживо - Вучић поручио, "Миленковићу, заврши то"
Правда 08.09.2023
Очекивана или неочекивана порука? Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да „никада у животу није разговарао са Владимиром Ђукановићем” о миту који је, наводно, преко посредника понудио инспектору Слободану Миленковићу… »
Вучић: Ја сам разговарао са инспектором Миленковићем, није свети Петар, и то у тренутку, када је Вулин хтео да га смењује
Данас 08.09.2023
Никад о животу о нечему сличном са Владимиром Ђукановићем нисам причао, а зашто, а зашто бих? – рекао је председник Србије у данашњем обраћању јавности поводом објављивања службене белешке у којој се наводи да је инпектору… »
Након писања НИН-а о покушају подмићивања инспектора: Ђукановић поднео кривичну пријаву против Малог Сенте – тужитељки која…
Нова 08.09.2023
Владимир Ђукановић, функционер СНС и адвокат власника нарко-плантаже "Јовањица" Предрага Колувије, поднео је данас кривичну пријаву против смењеног начелника Четвртог одељења београдске полиције Слободана Миленковића, који га… »
„Хоћете да вас изненадим о Јовањици?“ Вучић први пут о службеној белешци инспектора Миленковића: Вулин хтео да га процесуира…
Нова 08.09.2023
На питање о службеној белешци у којој Слободан Миленковић, инспектор који је открио "Јовањицу", наводи да су му посланик СНС и адвокат Владимир Ђукановић и бивши власник таблоида Објектив Александар Папић преко посредника… »
Шта смо све чули у новом обраћању Александра Вучића?
Н1 Инфо 08.09.2023
Ново обраћање председника Србије донело је различите информације - од тога да је подбуо јер има алергију, до најаве појефтињења појединих производа, помоћи пензионерима, информација о изборима, Косову, Вучићев став о ЛГБТ… »
(ВИДЕО) Ђукановић поднео кривичну пријаву против инспектора Миленковића
Н1 Инфо 08.09.2023
Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је да је поднео кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву, одељењу за сузбијање корупције против смењеног инспектора Слободана Миленковића због, како је рекао, неистина и лажи које је изнео у… »
Ђукановић поднео кривичну пријаву против инспектора Миленковића
Нови магазин 08.09.2023
Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је да је поднео кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву, одељењу за сузбијање корупције против смењеног инспектора Слободана Миленковића због, како је рекао, неистина и лажи које је изнео у… »
Вучић о службеној белешци: Лично сам разговарао са Миленковићем
Н1 Инфо 08.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је лично разговарао са инспектором Слободаном Миленковићем и рекао му да заврши случај "Јовањица". Упитан о Миленковићевој службеној белешци, према којој је адвокат Владимир… »
Вучић о службеној белешци: Лично сам разговарао са Миленковићем,Вулин хтео да га процесуира и смени
Радио 021 08.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је лично разговарао са инспектором Слободаном Миленковићем и рекао му да заврши случај "Јовањица". Упитан о Миленковићевој службеној белешци, према којој је адвокат Владимир… »
ТОК: Достављена службена белешка Слободана Миленковића под ознаком "строго поверљиво"
Инсајдер 08.09.2023
Више јавно тужилаштво у Београду је Тужилаштву за организовани криминал (ТОК) доставило службену белешку Слободана Миленковица, а с обзиром да је реч о предмету који је примљен под ознаком "строго поверљиво", са истом ознаком… »
Владимир Ђукановић поднео кривичну пријаву против Слободана Миленковића
Инсајдер 08.09.2023
Посланик Српске напредне странке и адвокат Владимир Ђукановић објавио је на друштвеној мрежи КС (Твиттер) да је Вишем јавном тужилаштву у Београду поднео кривичну пријаву против бившег начелника Одељења за борбу против дрога… »
Сведочење па подизање оптужнице – шта чека Милана Исакова?
Нова 08.09.2023
Више јавно тужилаштво подигло је оптужницу против Милана Исакова, и још двојице његових колега, због сумње да су злоупотребили службени положај и, као инспектори Одељења за борбу против дрога, узели новац и тукли двојицу… »
„Био сам у притвору јер сам ухапсио Колувију“: Ко је Милан Исаков, инспектор против кога је подигнута оптужница?
Данас 07.09.2023
Против инспектора Милана Исакова из Одељења за борбу против дрога и још двојице његових колега Више јавно тужилаштво је подигло оптужницу због наводне злоупотребе службеног положаја и мучења двојице младића. Ова оптужница је… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 24 минутајош 32 повезане
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 1 сатјош 56 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних