Povezane vesti
"Jelena nije smela da ode sama do wc-a!" Poligrafski ispitivač o Marjanoviću - Evo zašto sam znao da je ubica!
Mondo 08.09.2023
Poligrafski ispitivač Zečević je rekao da je u slučaju ubistva Jelene Marjanović bio siguran da je njen suprug ubica. Poligrafski ispitivač Zečević je rekao da je u slučaju ubistva Jelene Marjanović bio siguran da je njen suprug ubica… »
Tajne poligrafa! Radio sam na otkrivanju 1.000 ubistava, uviđaji jezivi, najteže kad su žrtve deca! A da li aparat može da…
Kurir 08.09.2023
Iz moje prakse, kod osoba koje odbiju poligraf, u 99 odsto slučajeva u daljem policijsko-istraživačkom radu pokaže se da su izvršile krivično delo za koje su bile osumnjičene, otkriva Slobodan Zečević. Poligraf je teoretski 97 odsto tačan. I… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 76 povezanih
Vučević: Predlog Vlade - dva povećanja plate ove godine za prosvetare; Oglasili se i sindikati
Sputnik pre 4 satijoš 37 povezanih
Neustavni Dan Republike Srpske se obilježava u Banjaluci uprkos upozorenjima OHR-a, EU i SAD
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 28 povezanih
Tužilaštvo: Osumnjičeni za napad na studente FDU na saslušanju negirali krivicu
Insajder pre 5 satijoš 24 povezane