Povezane vesti
"Jelena nije smela da ode sama do wc-a!" Poligrafski ispitivač o Marjanoviću - Evo zašto sam znao da je ubica!
Mondo 08.09.2023
Poligrafski ispitivač Zečević je rekao da je u slučaju ubistva Jelene Marjanović bio siguran da je njen suprug ubica. Poligrafski ispitivač Zečević je rekao da je u slučaju ubistva Jelene Marjanović bio siguran da je njen suprug ubica. Poligrafski… »
Tajne poligrafa! Radio sam na otkrivanju 1.000 ubistava, uviđaji jezivi, najteže kad su žrtve deca! A da li aparat može da…
Kurir 08.09.2023
Iz moje prakse, kod osoba koje odbiju poligraf, u 99 odsto slučajeva u daljem policijsko-istraživačkom radu pokaže se da su izvršile krivično delo za koje su bile osumnjičene, otkriva Slobodan Zečević. Poligraf je teoretski 97 odsto tačan. I poligraf kao… »
Vesti dana »

Uhapšen diler iz okoline Žablja: Policija mu u kući pronašla drogu, vagicu i veliku sumu novca
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 40 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 3 minutajoš 176 povezanih

Trifunović: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih