Povezane vesti
Miodrag Zec: U Srbiji se radi „ad hok i o rok“, sve se više udaljavamo od Evrope
N1 Info 08.09.2023
Ekonomista Miodrag Zec smatra da se u Srbiji sve radi "ad hok i o rok", jer nemamo koncept grada. "Kod nas gradovi većinu liče na zbegove, mi sada imamo ogromne investicione zahvate koji stvaraju haos", istakao je. Kao primer naveo je Beograd na vodi… »
Miodrag Zec: U Srbiji se radi „ad hok i o rok“, sve se više udaljavamo od Evrope
Novi magazin 08.09.2023
Ekonomista Miodrag Zec smatra da se u Srbiji sve radi "ad hok i o rok", jer nemamo koncept grada. "Kod nas gradovi većinu liče na zbegove, mi sada imamo ogromne investicione zahvate koji stvaraju haos", istakao je. Kao primer naveo je Beograd na vodi… »
Vesti dana »
Peskov: Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam umreću, a neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 25 minutajoš 19 povezanih
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Tela dve osobe pronađena u iznajmljenom stanu, policija traga za ubicom
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih