Povezane vesti
LGBT+: Zašto deklarisanje kao gej može da potraje čitav život
Južne vesti 08.09.2023
Emmanuel Lafont Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u gostima kod starije rodbine na nekoliko dana i dok smo moj brat i ja sedeli i gledali sitkom na televiziji, čuo sam razgovor odraslih koji se dotakao teme… »
BBC News 08.09.2023
Predrasude, diskriminacija i neinformisanost nanose popriličnu štetu zdravlju i blagostanju pripadnika LGBT zajednice, ali podrška porodice može mnogo da znači. Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u… »
Danas 08.09.2023
Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u gostima kod starije rodbine na nekoliko dana i dok smo moj brat i ja sedeli i gledali sitkom na televiziji, čuo sam razgovor odraslih koji se dotakao teme bivšeg… »
Radio 021 08.09.2023
Predrasude, diskriminacija i neinformisanost nanose popriličnu štetu zdravlju i blagostanju pripadnika LGBT zajednice, ali podrška porodice može mnogo da znači. Emmanuel Lafont Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 39 minutajoš 90 povezanih
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 87 povezanih
Izrael prihvatio prekid vatre u Libanu; Netanjahu: Hezbolah više nije isti, tri su razloga za primirje
RTS pre 21 minutajoš 60 povezanih
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 4 satijoš 42 povezane
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 11 satijoš 36 povezanih