Povezane vesti

LGBT+: Zašto deklarisanje kao gej može da potraje čitav život

Južne vesti 08.09.2023
Emmanuel Lafont Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u gostima kod starije rodbine na nekoliko dana i dok smo moj brat i ja sedeli i gledali sitkom na televiziji, čuo sam razgovor odraslih koji se dotakao teme… »

BBC News 08.09.2023
Predrasude, diskriminacija i neinformisanost nanose popriličnu štetu zdravlju i blagostanju pripadnika LGBT zajednice, ali podrška porodice može mnogo da znači. Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u… »

Danas 08.09.2023
Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica bila je u gostima kod starije rodbine na nekoliko dana i dok smo moj brat i ja sedeli i gledali sitkom na televiziji, čuo sam razgovor odraslih koji se dotakao teme bivšeg… »

Radio 021 08.09.2023
Predrasude, diskriminacija i neinformisanost nanose popriličnu štetu zdravlju i blagostanju pripadnika LGBT zajednice, ali podrška porodice može mnogo da znači. Emmanuel Lafont Prvi susret sa otvorenom homofobijom imao sam sa 10 godina. Moja porodica… »

Vesti dana »