Povezane vesti
Miketić se oglasio o optužbama Ćute i prokomentarisao njegovu ostavku
Nova 08.09.2023
Narodni poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je da je lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta koji je izašao iz stranke Zajedno nagovestio da će izaći bez pompe, a ne uz ovakav "prasak" odbacujući optužbe da je "oteo" Fejsbuk stranicu… »
Miketić o optužbama Jovanovića Ćute: Krivo mi je, ali nije moja stvar
N1 Info 08.09.2023
Narodni poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je da je lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta koji je izašao iz stranke Zajedno nagovestio da će izaći bez pompe, a ne uz ovakav "prasak" odbacujući optužbe da je "oteo" Fejsbuk stranicu… »
Đorđe Miketić o optužbama Ćute i ostavci
Danas 08.09.2023
Narodni poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je da je lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta koji je izašao iz stranke Zajedno nagovestio da će izaći bez pompe, a ne uz ovakav „prasak“ odbacujući optužbe da je „oteo“ Fejsbuk stranicu… »
Vesti dana »
Putnici iz voza smrti otkrili kako je došlo do nesreće: "Bili su ljudi sa polomljenim rukama i nogama" VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 55 povezanih
"Sada bi NATO trebalo da učini nešto za SAD" Tramp: Više ne osećam obavezu da mislim isključivo na mir
Večernje novosti pre 1 minutjoš 43 povezane
„Potražiću stručnjaka, ovo nema smisla“: Đere utučen nakon poraza od Vavrinke, otkrio zašto neće igrati za Srbiju
Nova pre 36 minutajoš 28 povezanih