Povezane vesti
Bogdanović: Voleo bih Ameriku, da se izmerimo
Politika 08.09.2023
Kapiten srpske reprezentacije predvodio je naš tim na putu do finala i sigurno je u najužoj konkurenciji za najboljeg igrača prvenstva - Ne znam šta bih rekao, mnogo sam srećan, mnogo smo radili, mnogo trenirali, bilo je trenutaka kad nismo verovali u… »
Bogdanović: Voleo bih da se izmerimo sa Amerikom u finalu, bilo je momenata kada nismo verovali u trening
Nova 08.09.2023
Kapitenska partija Bogdana Bogdanovića i zaslužena pobeda Srbije Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba. Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović oduševljen je pobedom nad Kanadom rezultatom 95:86 u polufinalu… »
Bogdan: Dajte Ameriku da se izmerimo!
Sputnik 08.09.2023
Kapiten Bogdan Bogdanović ponovo je bio na visini zadatka. Sa 23 poena bio je najefikasniji akter fantastičnog polufinala u kom je Srbija preslišala Kanadu. Ubacio je prekaljeni bek Atlante Hoks 23 poena, a posle meča je u miks-zoni ostao bez teksta… »
Bogdan: "Dajte Amere, da se izmerimo!"
Sportske.net 08.09.2023
Kapiten Bogdan Bogdanović je teško pronalazio prave reči od sreće i ponosa. Srbija se danas plasirala u finale Mundobasketa, a kapiten Bogdanović je bio jedan od najboljih na parketu. "Ne znam šta da kažem, pun sam utisaka. Mnogo sam srećan, mnogo smo… »
Bogdanović: Voleo bih Amerikance u finalu, da se izmerimo
Dnevnik 08.09.2023
MANILA: Mnogo smo srećni, mnogo smo trenirali za ovo. Drago mi je da smo u finalu, bio sam nervozan, ali mi je na kraju drago da smo pobedili. Voleo bih Ameriku u finalu, da se izmerimo, rekao je kapiten srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović. On je ponovo… »
"Dajte tu Ameriku, da se izmerimo!": Nema straha kod "orlova", kapiten Bogdanović poslao Amerikancima snažnu poruku
Večernje novosti 08.09.2023
NIJE znao šta da kaže Bogdan Bogdanović posle još jedne nestvarne partije Srbije na Svetskom prvenstvu i plasmana u finale. FOTO: FIBA.Basketball Kapiten "orlova" je predvodio reprezentaciju do pobede protiv Kanade sa 23 poena i još jednom je pokazao da… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 48 povezanih

Protesti u Srbiji: Pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 35 minutajoš 42 povezane

Ana Brnabić tvrdi da je nadstrešnica „srušena kao početak obojene revolucije“
Vreme pre 54 minutajoš 21 povezana