Повезане вести

Богдановић: Волео бих Америку, да се измеримо

Богдановић: Волео бих Америку, да се измеримо

Политика 08.09.2023
Капитен српске репрезентације предводио је наш тим на путу до финала и сигурно је у најужој конкуренцији за најбољег играча првенства - Не знам шта бих рекао, много сам срећан, много смо радили, много тренирали, било је… »
Богдановић: Волео бих да се измеримо са Америком у финалу, било је момената када нисмо веровали у тренинг

Богдановић: Волео бих да се измеримо са Америком у финалу, било је момената када нисмо веровали у тренинг

Нова 08.09.2023
Капитенска партија Богдана Богдановића и заслужена победа Србије Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Капитен Србије Богдан Богдановић одушевљен је победом над Канадом… »
Богдан: Дајте Америку да се измеримо!

Богдан: Дајте Америку да се измеримо!

Спутник 08.09.2023
Капитен Богдан Богдановиц́ поново је био на висини задатка. Са 23 поена био је најефикаснији актер фантастичног полуфинала у ком је Србија преслишала Канаду. Убацио је прекаљени бек Атланте Хокс 23 поена, а после меча је у… »
Богдан: "Дајте Амере, да се измеримо!"

Богдан: "Дајте Амере, да се измеримо!"

Спортске.нет 08.09.2023
Капитен Богдан Богдановић је тешко проналазио праве речи од среће и поноса. Србија се данас пласирала у финале Мундобаскета, а капитен Богдановић је био један од најбољих на паркету. "Не знам шта да кажем, пун сам утисака. Много… »
Богдановић: Волео бих Американце у финалу, да се измеримо

Богдановић: Волео бих Американце у финалу, да се измеримо

Дневник 08.09.2023
МАНИЛА: Много смо срећни, много смо тренирали за ово. Драго ми је да смо у финалу, био сам нервозан, али ми је на крају драго да смо победили. Волео бих Америку у финалу, да се измеримо, рекао је капитен српских кошаркаша Богдан… »
"Дајте ту Америку, да се измеримо!": Нема страха код "орлова", капитен Богдановић послао Американцима снажну поруку

"Дајте ту Америку, да се измеримо!": Нема страха код "орлова", капитен Богдановић послао Американцима снажну поруку

Вечерње новости 08.09.2023
НИЈЕ знао шта да каже Богдан Богдановић после још једне нестварне партије Србије на Светском првенству и пласмана у финале. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Капитен "орлова" је предводио репрезентацију до победе против Канаде са 23 поена и… »

Вести дана »