Povezane vesti
Bogdanović: Voleo bih Ameriku, da se izmerimo
Politika 08.09.2023
Kapiten srpske reprezentacije predvodio je naš tim na putu do finala i sigurno je u najužoj konkurenciji za najboljeg igrača prvenstva - Ne znam šta bih rekao, mnogo sam srećan, mnogo smo radili, mnogo trenirali, bilo je trenutaka kad nismo verovali… »
Bogdanović srušio još jedan rekord Mundobasketa: Voleo bih Amerikance u finalu, da se izmerimo
Radio 021 08.09.2023
Kapiten srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović nakon meča sa Kanadom rekao je da bi u finalu voleo da igraju sa SAD. "Mnogo smo srećni, mnogo smo trenirali za ovo. Drago mi je da smo u finalu, bio sam nervozan, ali mi je na kraju drago da smo pobedili… »
Bogdanović: Voleo bih da se izmerimo sa Amerikom u finalu, bilo je momenata kada nismo verovali u trening
Nova 08.09.2023
Kapitenska partija Bogdana Bogdanovića i zaslužena pobeda Srbije Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba. Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović oduševljen je pobedom nad Kanadom rezultatom 95:86 u polufinalu… »
Bogdan: Dajte Ameriku da se izmerimo!
Sputnik 08.09.2023
Kapiten Bogdan Bogdanović ponovo je bio na visini zadatka. Sa 23 poena bio je najefikasniji akter fantastičnog polufinala u kom je Srbija preslišala Kanadu. Ubacio je prekaljeni bek Atlante Hoks 23 poena, a posle meča je u miks-zoni ostao bez teksta… »
Bogdan: "Dajte Amere, da se izmerimo!"
Sportske.net 08.09.2023
Kapiten Bogdan Bogdanović je teško pronalazio prave reči od sreće i ponosa. Srbija se danas plasirala u finale Mundobasketa, a kapiten Bogdanović je bio jedan od najboljih na parketu. "Ne znam šta da kažem, pun sam utisaka. Mnogo sam srećan, mnogo… »
Bogdanović: Voleo bih Amerikance u finalu, da se izmerimo
Dnevnik 08.09.2023
MANILA: Mnogo smo srećni, mnogo smo trenirali za ovo. Drago mi je da smo u finalu, bio sam nervozan, ali mi je na kraju drago da smo pobedili. Voleo bih Ameriku u finalu, da se izmerimo, rekao je kapiten srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović. On je… »
"Dajte tu Ameriku, da se izmerimo!": Nema straha kod "orlova", kapiten Bogdanović poslao Amerikancima snažnu poruku
Večernje novosti 08.09.2023
NIJE znao šta da kaže Bogdan Bogdanović posle još jedne nestvarne partije Srbije na Svetskom prvenstvu i plasmana u finale. FOTO: FIBA.Basketball Kapiten "orlova" je predvodio reprezentaciju do pobede protiv Kanade sa 23 poena i još jednom je pokazao… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih
uživo Predsednički izbori u Americi 2024: Tramp ili Haris - nikad neizvesnija trka
NIN pre 29 minutajoš 26 povezanih
VJT u Novom Sadu: Saslušano 48 osoba zbog obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice
Insajder pre 29 minutajoš 25 povezanih