Повезане вести
Бивши радници Фабрике резног алата најавили протест после продаје фабрике по за њих ниској цени
Данас 08.09.2023
Бивши радници банкротиране Фабрике резног алата (ФРА) у Чачку која је продата за 58,8 милиона динара нису задовољни том ценом и најављују да ће протестовати у понедељак, 11. септембра у 11 часова, испред Привредног суда у… »
Фабрика резног алата у Чачку продата за 58,8 милиона динара
Данас 08.09.2023
Фабрика резног алата (ФРА) у Чачку, која је у стечају, продата је на трећој аукцијској продаји, по почетној цени од 58,8 милиона динара, конзорцијуму кога чине чачанска компанија „Унипромет“ и београдска компанија „ДСД-Еуролајн“… »
Бивши радници Фабрике резног алата најавили протест: Незадовољни ценом по којој је продата
Н1 Инфо 08.09.2023
Бивши радници банкротиране Фабрике резног алата (ФРА) у Чачку која је продата за 58,8 милиона динара нису задовољни том ценом и најављују да ће протестовати у понедељак, 11. септембра у 11 часова, испред Привредног суда у… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана