Повезане вести

Богдановић: Јокић нам пише после сваке утакмице

Богдановић: Јокић нам пише после сваке утакмице

Политика 08.09.2023
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић рекао је да се Никола Јокић играчима јавља после сваке утакмице. Србија је без центра Денвера успела да уђе у финале Мундобаскета, пошто је у полуфиналу у Манили победила Канаду… »
Аврамовић: Пораз од Италије дошао у прави час

Аврамовић: Пораз од Италије дошао у прави час

Вести онлине 08.09.2023
Кошаркаш Србије Алекса Аврамовић изјавио је након утакмице са Канадом, да је пораз од Италије за екипу дошао у најбољем тренутку. Кошаркашка репрезентација Србије пласирала се у финале Светског првенства, пошто је данас у Манили… »
Давидовац: Нисмо најјачи на папиру, али смо најбољи

Давидовац: Нисмо најјачи на папиру, али смо најбољи

Спортски журнал 08.09.2023
Сјајни крилни центар истакао да није важно ко је ривал у финалу. Дејан Давидовац изјавио је након утакмице са Канадом, да је селекција Србије показала да је најбољи тим на првенству. - Још нисам свестан. Шта да кажем, драго ми… »
Јокић (ипак) уз Србију на Мундобаскету: Богдан Богдановић открио шта пред сваки меч ради звезда Денвера

Јокић (ипак) уз Србију на Мундобаскету: Богдан Богдановић открио шта пред сваки меч ради звезда Денвера

Вечерње новости 08.09.2023
Србија се пласирала у финале Мундобаскета 2023, савладали су Канаду у полуфиналу, а многи навијачи у Србији размишљају о Николи Јокићу и његовој одлуци да не брани боје наше земље на Светском првенству у Манили, Џакарти и… »
ФОТО Порука уз дирљиву фотографију: Јавио се стриц Борише Симанића након пласмана Србије у финале

ФОТО Порука уз дирљиву фотографију: Јавио се стриц Борише Симанића након пласмана Србије у финале

Нова 08.09.2023
Бољи дани су пред Боришом, навијаће за саиграче у финалу Мундобаскета Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Младен Симанић, Боришин стриц, јавио се на друштвеним мрежама након… »
Одбрана и транзиција: Каријев рецепт за медаљу

Одбрана и транзиција: Каријев рецепт за медаљу

Вести онлине 08.09.2023
Светислав Пешиц́, селектор кошаркаша Србије, после пласмана у финале Светског првенства рекао је да је поносан на целокупну експедицију. Србија је у полуфиналу победила Канаду са 95:86 и обезбедила је медаљу. „Поносан сам на… »
Пешић: Најбољи део српске кошарке су играчи који имају поверење један у другог, кључна одлична одбрана

Пешић: Најбољи део српске кошарке су играчи који имају поверење један у другог, кључна одлична одбрана

Нови магазин 08.09.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је данас да је поносан на играче и чланове стручног штаба после пласмана у финале Светског првенства. "Веома сам поносан на своје играче, на тим, стручни штаб и… »
Пешић се присетио пораза на Евробаскету, имао моћну поруку: Дисали смо и прошле године као сада

Пешић се присетио пораза на Евробаскету, имао моћну поруку: Дисали смо и прошле године као сада

Нова 08.09.2023
Прошле године смо били разочарани, сада поносни Све утакмице Мундобаскета пратите у директним преносима уз СББ на каналима Спорт клуба. Светислав Пешић је прошле године са репрезентацијом Србије доживео неуспех, пошто је Италија… »
Па како ово да прође без Владе Штимца? Време је да се испуни рођенданска жеља!

Па како ово да прође без Владе Штимца? Време је да се испуни рођенданска жеља!

Спортске.нет 08.09.2023
Владимир Штимац је пре неколико година завршио репрезентативну каријеру, али често имамо осећај да је и даље члан нашег националног тима. На друштвеним мрежама, а верујемо и приватно пружа велику подршку нашим ''орловима'', без… »
Пешић блиста после победе: Веома сам поносан на мој тим

Пешић блиста после победе: Веома сам поносан на мој тим

Еуроневс 08.09.2023
Селектор Србије, Светислав Пешић, говорио је на конференцији за новинаре после пласмана његове селекције у финале Мундобаскета. "Орлови" су победили Канаду 95:86, а селектор није могао да сакрије задовољство. "Веома сам поносан… »
„Овако смо играли и на Еуробаскету, осим тих десет минута“

„Овако смо играли и на Еуробаскету, осим тих десет минута“

Спорт клуб 08.09.2023
Светислав Пешић, селектор Србије након победе над Канадом говорио је на конференцији за медије и истакао да је Србија овакву игру показала и на Евробаскету прошле године, осим тог дела утакмице са Италијом. Извештавање са… »
"Ходам усправно јер сам Србин": Моћна порука Владимира Штимца после пласмана Србије у финале Мундобаскета!

"Ходам усправно јер сам Србин": Моћна порука Владимира Штимца после пласмана Србије у финале Мундобаскета!

СРБИЈА се пласирала у финале Светског првенства, а одушевљење због великог успеха наше селекције није могао да сакрије Владимир Штимац. фото: ЕПА Он је после спектакуларне победе над Канадом у полуфиналу имао поруку за тим у… »
"Честитам кошаркашима, они су чудо": Председник Вучић одушевљен "орловима", али и осталим српским спортистима

"Честитам кошаркашима, они су чудо": Председник Вучић одушевљен "орловима", али и осталим српским спортистима

СРБИЈА се пласирала у финале Светског првенства, а срећан због великог успеха "орлова" био је председник наше земље Александар Вучић. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Он је честитао нашим кошаркашкима, али и осталим српским спортистима… »

Вести дана »