Povezane vesti
"Tri bivša momka, a sva trojica su mrtvi" Skandalozno priznanje u Eliti, nakon ovoga će brujati ceo Balkan
Kurir 08.09.2023
Teodora Radojičić je nova učesnica rijalitija " Elita", a ona je 2020. godine osuđena je na četiri godine zatvora u Beču zbog trgovine heroinom. Voditeljka Ana Radulović danas je za crnim stolom okupila sve zadrugare i dala je svakom po pet minuta da… »
"Smrt ćerke me je potpuno uništila": Zadrugar se slomio na komade, sa knedlom u grlu progovorio o najvećoj tragediji
Blic 08.09.2023
Učesnik "Zadruge 7 Elita", Ramiz Gusinac doživeo je najveću tragediju koja može da zadesi čoveka - sahranio je svoje dete. Naime, zadrugari su za crnim stolom imali priliku da u pet minuta kažu nešto o svom životu. On se tom prilikom prisetio smrti… »
Suze u eliti: Smrt ćerke me je uništila! Potresne scene u programu uživo, svi ostali zaleđeni (video)
Kurir 08.09.2023
Voditeljka Ana Radulović je ušla u Belu kuću i dala učesnicima šansu da u 5 minuta kažu sve što do sada nismo čuli o nima. Jedan od učesnika koji je progovorio o svom teškom životu je i Ramiz. Ja sam iz Novog Pazara i bavio sam se gimnastikom. Nakon… »
"Bila sam u vezi 15 godina, nisam mogla da zatrudnim" Irina 2 Hot pred cimerima otvorila dušu: Rodila sam dete posle očeve…
Kurir 08.09.2023
Atraktivna Irina Kolin zaludela je naciju kada se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj" gde je otpevala nekoliko deonica. Pesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom "Irina2Hot" postala je san mnogih muškaraca u Srbiji. Ona se… »
Vesti dana »
Penzioner od 90 godina povređen na skupu ispred Pravnog fakulteta stabilno, zadržan na ortopediji
Radio 021 pre 24 satajoš 78 povezanih
Automobilom pokušao da probije 16 minuta tišine kod Pravnog fakulteta: Penzioner povređen, vozača zaustavili građani (VIDEO)
Nedeljnik pre 24 satajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije svesni da su mogli više protiv Mađara: "Šteta zbog samo dva gola razlike"
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih
Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću iz Srbije: Ministarstvo poljoprivrede naložilo kontrolu
Mondo pre 6 satijoš 27 povezanih
Polomiću čaše od kristala: Miroslav Ilić treći specijalni gost spektaklu Vesne Zmijanac (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane