Повезане вести
Сејдуба Сума хеликоптером долетео на промоцију у Новом Пазару
Политика 08.09.2023
НОВИ ПАЗАР – Фудбалер из Гвинеје Сејдуба Сума данас је промовисан као играч Новог Пазара, а на промоцију је стигао на спектакуларан начин, хеликоптером. Бивши фудбалер Партизана је рекао да је од данас Нови Пазар његова љубав… »
Сума боље дочекан од Нејмара! (видео)
Спортски журнал 08.09.2023
Бразилац у Саудијској Арабији није доживео почасти као ново појачање клуба из града на Јошаници. Нови Пазар је приредио спектакуларнији дочек Сејдуби Суми него што су то Саудијци уприличили једној од највећих планетарних звезда… »
Сума хеликоптером слетео на стадион у Србији! Бивши навијач Партизана сада воли овај клуб!
Мондо 08.09.2023
Сејдуба Сума хеликоптером је слетео Нови Пазар, где је представљен као ново велико појачање. "Моја љубав је сада Нови Пазар" Сејдуба Сума хеликоптером је слетео Нови Пазар, где је представљен као ново велико појачање. "Моја… »
Хеликоптером на стадион: Бивши играч Партизана слетео па поручио - сада је Нови Пазар моја љубав!
Вечерње новости 08.09.2023
Некадашњи фудбалер Партизана Сејдуба Сума ново је појачање Новог Пазара. ФОТО: Н. Параушић - Хвала на срдачној добродошлици. Нови Пазар је био мој избор, много сам задовољан што сам овде и што сам постао део приче. Заједно… »
Сејдуба Сума: Сада је Нови Пазар моја љубав
Спорт клуб 08.09.2023
Нови фудбалер Новог Пазара Сејдуба Сума рекао је да је долазак у редове тог суперлигаша лепа прилика за њега. „Хвала на срдачној добродошлици. Нови Пазар је био мој избор, много сам задовољан што сам овде и што сам постао део… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана