Повезане вести

"Нема пола косе, лице јој се не види од модрица"! Мајка жртве из Земуна запрепашћена: Било је језиво кад сам је видела

"Нема пола косе, лице јој се не види од модрица"! Мајка жртве из Земуна запрепашћена: Било је језиво кад сам је видела

Мондо 08.09.2023
Мајка девојке из Земуна коју је Н.Г., брутално претукао, каже да ће се њена ћерка дуго опорављати после задобијених тешких повреда. Мајка девојке из Земуна коју је Н.Г., брутално претукао, каже да ће се њена ћерка дуго… »
"Прикована је за кревет, сва је у фластерима, лице јој је плаво": Девојка коју је партнер заробио и тукао 4 дана изашла из…

"Прикована је за кревет, сва је у фластерима, лице јој је плаво": Девојка коју је партнер заробио и тукао 4 дана изашла из…

Курир 08.09.2023
Жена (36) из Земуна коју је, како се сумња, емотивни партнер Н. Г. (41) из околине Обреновца брутално претукао и држао у заточеништву четри дана, пуштена је на кућно лечење, сазнаје Курир! Подсетимо, Н. Г. је ухапшен 1… »
"Плашим се да је хтео да је убије због: Бившег!" Мајка Ане коју је дечко држао заточену открила детаље њиховог односа…

"Плашим се да је хтео да је убије због: Бившег!" Мајка Ане коју је дечко држао заточену открила детаље њиховог односа…

Блиц 07.09.2023
- Много сам прошла страха и бола. Као мајка сам осећала да са мојим дететом нешто није у реду. Моја ћерка је прошла пакао, како ће даље да живи - прича за "Блиц" Анђелка, мајка Ане М. (36), жртве која је данима била закључана у… »

Вести дана »