Повезане вести
Она је прва номинована учесница елите! Кажу да се крије по кући и не жели да прича са било ким, а лепа је као лутка
Курир 08.09.2023
Десет одабраних учесника бораве у Кући одабраних, а они су: Ненад Мацановић Бебица, Мануел Марушић, Сара Шљивар, Сањин Хорват, Теодора Делић, Лука Мајчица, Марко Ђедовић, Менсур Ајдарпашић, Анђела Шпаравало и Давид Романо… »
Ванредно писмо хитно стигло у елиту! Време је да један оде, овако нешто се никада није десило
Курир 08.09.2023
Дошло је време за први задатак, који су у Елити добили одабрани - Ненад Мацановић Бебица, Мануел Марушић, Сара Шљивар, Сањин Хорват, Теодора Делић, Лука Мајчица, Марко Ђедовић, Менсур Ајдарпашић, Анђела Шпаравало, Давид Романо… »
Вести дана »

Вучић: Озбиљан хибридни рат се води против земље, урадио сам све да сачувам мир и јединство
РТС пре 7 минутајош 23 повезане

"Нека размисле о томе"! Путин о претњама "томахавкама": Ако се такво оружје употреби за напад на Русију, одговор ће бити шокантан!
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних

Милојевића није изненадила Брага, него Звезда: "Ја сам ово најмање очекивао од свих"
Мондо пре 31 минутајош 81 повезана

Полиција код Косјерића запленила телескопску палицу и бибер спреј у возилу које је пратило студенте из Новог Пазара
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 18 повезаних